Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

icom-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Icom IC-F4202DEX

De Icom IC-F4202DEX is een ATEX UHF portofoon die kenmerkend is aan zijn weerstaanbaarheid en het bieden van veiligheid voor de gebruiker. Dankzij zijn ATEX-certificering is de portofoon bestand tegen veeleisende omgevingen waarin explosiegevaarlijke stoffen zijn. Mede hierdoor is de portofoon robuust gebouwd om zo in de meest kritische toestanden de gebruiker van een betrouwbare communicatie te kunnen voorzien. De veiligheidsfuncties zoals lone-worker of mandown geeft de gebruiker extra veiligheid waarbij de portofoon automatisch collega's kan waarschuwen wanneer het er echt toe doet. Binnen de portofoon kunt u kiezen uit 16 kanalen waarover communicatie mogelijk is. De portofoon is zowel digitaal als analoog inzetbaar.

Let op: Dit model is ook verkrijgbaar in een VHF variant.

Opvolger Icom IC-F4202DEX

De Icom IC-F4202DEX is helaas niet meer (nieuw) leverbaar, maar uiteraard kunnen wij u een opvolgend model aanbieden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook kunt u nog altijd bij ons terecht voor Icom IC-F4202DEX accessoires, service en onderhoud.

Omschrijving van de Icom IC-F4202DEX

De Icom IC-F4202DEX is een professionele UHF portofoon met de onderstaande belangrijke eigenschappen. Opzoek naar een Icom VHF portofoon? Kijkt u dan eens naar de IC-F3202DEX, deze heeft dezelfde functionaliteiten als de IC-F4202DEX .

Robuustheid tegen water en stof

Dit model van Icom biedt robuuste bescherming tegen stof en water die overeenkomt met IP67. De IC-F4202DEX is bestand tegen water tot een diepte van 1 meter water gedurende 30 minuten en de stofdichte constructie houdt poederstof, zand en andere voorwerpen buiten.

Compitabel met analoge modus

De IC-F4202DEX serie heeft ingebouwde 5-toon-, 2-toon-, CTCSS- en DTCS-signaleringsmogelijkheden voor groepscommunicatie in analoge modus en selectief bellen. De functies voor alleen-werker en man-down sturen automatisch een noodsignaal om de veiligheid van de werknemers te helpen. De radio is perfect te gebruiken als analoge ontvanger, en tevens klaar voor toekomstige digitale communicatie.

Programmeren naar eigen voorkeur

Op de portofoon bevinden zich drie knoppen die naar eigen invulling geprogrammeerd kunnen worden, waardoor de functie achter de knop zelf ingericht kan worden, waaronder de noodknop.

Uitstekende accuduur

De IC-F4202DEX wordt standaard geleverd met een aantal accessoires, waaronder een lader en accu. Met de meegeleverde accu kunt u tot wel 21 uur lang communiceren bij duurzaam gebruik. Hierdoor is het niet perse nodig om na een werkdag van acht uur deze aan de lader te moeten zetten. Middels de LED-indicator bent u altijd op de hoogte van de batterijstatus.

Pakketinhoud van de Icom IC-F4202DEX

De IC-F4202DEX van Icom wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam portofoonIcom IC-F4202DEX
Modelnummer(s)IC-F4202DEX
AccuBP-277EX Battery pack
AntenneIcom UHF antenne (verschillende opties)
LaderBC-212EX Battery charger & BC-123S adapter
Draag accessoireMB-94EX Riemclip
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Icom IC-F4202DEX

MerkIcom
SKUIC-F4202DEX
ProductnaamIcom IC-F4202DEX
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 400 - 470 MHz
ZendvermogenUHF: 1 watt
Afmeting144 x 63 × 50 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht460 gram met standaard accu
DisplayNee
ToetsenbordNee
Vaste-noodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 3 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringJa, ATEX
IP-normeringIP67

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.