Icom IC-F4102D

De Icom IC-F4102D is een kleine en eenvoudig te gebruiken portofoon die communicatie mogelijk maakt over het digitale en analoge netwerk in de UHF frequentieband. De geïntegreerde functies zijn makkelijk in gebruik en vereisen geen display of navigatietoetsen. De portofoon heeft een kanaa... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Icom IC-F4102D is een kleine en eenvoudig te gebruiken portofoon die communicatie mogelijk maakt over het digitale en analoge netwerk in de UHF frequentieband. De geïntegreerde functies zijn makkelijk in gebruik en vereisen geen display of navigatietoetsen. De portofoon heeft een kanaalaankondiging functie terwijl hij ook een waarschuwing geeft wanneer de batterij bijna leeg is, dit komt doordat de portofoon geen display heeft. Spraakactivering, gewoonlijk VOX genoemd, stelt de gebruiker in staat om de portofoon te laten zenden door simpelweg zijn stem te gebruiken waarmee handsfree communicatie mogelijk wordt. Met zijn compacte uiterlijk en zijn geïntegreerde functionaliteiten biedt deze portofoon de oplossing voor diverse werkvelden.

De Icom IC-F4102D is een professionele VHF portofoon met de onderstaande belangrijke eigenschappen. Opzoek naar een Icom UHF portofoon? Kijkt u dan eens naar de IC-F3102D, deze heeft dezelfde functionaliteiten als de IC-F4102D.

Robuuste constructie

De IC-F4102D heeft een robuuste behuizing en is daarmee uitermate geschikt om tijdens uw (mogelijk zware) werkzaamheden te dragen en te gebruiken. Hij is getest op water- en stofbestendigheid, waarna hij de IP54 normering heeft gekregen. Deze staat voor een totale spatwaterdichtheid, een hevige regenbui of een kleine plas water zal dus geen schade opleveren. Ook is hij bestand tegen het indringen van stof, wat vaak schade kan opleveren.

Voorzien van lone-worker functie

Tijdens werkzaamheden is het vanzelfsprekend in de tijd van nu dat men bereikbaar is en aan de bel kan trekken wanneer dit moet. Met de geïntegreerde lone-worker functie is de gebruiker goed beschermd en dient deze automatisch na een vooraf ingesteld tijdsslot een melding af te geven ter bevestiging. Wanneer er geen bevestiging wordt afgegeven, worden collega's op de hoogte gesteld, waarna er ingegrepen kan worden. Hiermee wordt de veiligheid van de medewerkers gewaarborgd.

Eenvoudige bediening mogelijk gemaakt

De IC-F4102D is zo gebruiksvriendelijk dat er geen speciale training vereist is. De paar knoppen zijn ruim afgemeten voor eenvoudige bediening en zijn ontworpen om antislip te bieden, zelfs met handschoenen aan. Deze eenvoudige gebruikers interface maakt het ideaal voor omgevingen met veel beweging of ploegendiensten waarbij de radio constant van persoon op persoon wordt doorgegeven.

Zou voorzien kunnen worden van GPS

Bij gebruik met de nieuwe HM-171GP GPS-luidsprekermicrofoon, kan de IC-F4102D eigen GPS-lokalisering hebben en gegevens verzenden met spraak- of noodsignaal. Ideaal in combinatie met de veiligheidsfuncties of als de positie van de medewerker belangrijk is voor de uitvoering van de werkzaamheden

Digitaal, maar ook analoog inzetbaar

De IC-F4102D maakt zich zeer geschikt voor diverse groepen waarin de keuze tussen analoge en digitale communicatie nog open is. De portofoon is koppelbaar met analoge portofoons als u deze reeds in bezit heeft, maar kan ook overstappen naar digitale communicatie. U bepaald de snelheid van de overgang van analoog naar digitaal.

Pakketinhoud

De IC-F4102D van Icom wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Icom IC-F4102D
Modelnummer(s) IC-F4102D
Accu Icom BP265 ​​Li-ion 2000 mAh accu
Antenne Icom VHF antenne (verschillende opties)
Lader Icom BC193 Schnell-Desktop-Ladegerät und BC-123 Ladeadapter
Draagaccessoire Icom MB124 riemclip
Overige Icom accessoire stofkap
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Icom IC-F4102D specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Icom
Artikelnummer IC-F4102D
Productnaam Icom IC-F4102D

Afmeting en gewicht

Afmeting 111,5 x 58 × 36,5 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht 320 gram met standaard accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Nee
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 440 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt
Kanaalbandbreedte 25 kHz, 6,25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven