icom-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Icom IC-F4102D

De Icom IC-F4102D is een kleine en eenvoudig te gebruiken portofoon die communicatie mogelijk maakt over het digitale en analoge netwerk in de UHF frequentieband. De geïntegreerde functies zijn makkelijk in gebruik en vereisen geen display of navigatietoetsen. De portofoon heeft een kanaalaankondiging functie terwijl hij ook een waarschuwing geeft wanneer de batterij bijna leeg is, dit komt doordat de portofoon geen display heeft. Spraakactivering, gewoonlijk VOX genoemd, stelt de gebruiker in staat om de portofoon te laten zenden door simpelweg zijn stem te gebruiken waarmee handsfree communicatie mogelijk wordt. Met zijn compacte uiterlijk en zijn geïntegreerde functionaliteiten biedt deze portofoon de oplossing voor diverse werkvelden.

Let op: Dit model is ook verkrijgbaar in een VHF variant.

Omschrijving van de Icom IC-F4102D

De Icom IC-F4102D is een professionele VHF portofoon met de onderstaande belangrijke eigenschappen. Opzoek naar een Icom UHF portofoon? Kijkt u dan eens naar de IC-F3102D, deze heeft dezelfde functionaliteiten als de IC-F4102D.

Robuuste constructie

De IC-F4102D heeft een robuuste behuizing en is daarmee uitermate geschikt om tijdens uw (mogelijk zware) werkzaamheden te dragen en te gebruiken. Hij is getest op water- en stofbestendigheid, waarna hij de IP54 normering heeft gekregen. Deze staat voor een totale spatwaterdichtheid, een hevige regenbui of een kleine plas water zal dus geen schade opleveren. Ook is hij bestand tegen het indringen van stof, wat vaak schade kan opleveren.

Voorzien van lone-worker functie

Tijdens werkzaamheden is het vanzelfsprekend in de tijd van nu dat men bereikbaar is en aan de bel kan trekken wanneer dit moet. Met de geïntegreerde lone-worker functie is de gebruiker goed beschermd en dient deze automatisch na een vooraf ingesteld tijdsslot een melding af te geven ter bevestiging. Wanneer er geen bevestiging wordt afgegeven, worden collega's op de hoogte gesteld, waarna er ingegrepen kan worden. Hiermee wordt de veiligheid van de medewerkers gewaarborgd.

Eenvoudige bediening mogelijk gemaakt

De IC-F4102D is zo gebruiksvriendelijk dat er geen speciale training vereist is. De paar knoppen zijn ruim afgemeten voor eenvoudige bediening en zijn ontworpen om antislip te bieden, zelfs met handschoenen aan. Deze eenvoudige gebruikers interface maakt het ideaal voor omgevingen met veel beweging of ploegendiensten waarbij de radio constant van persoon op persoon wordt doorgegeven.

Zou voorzien kunnen worden van GPS

Bij gebruik met de nieuwe HM-171GP GPS-luidsprekermicrofoon, kan de IC-F4102D eigen GPS-lokalisering hebben en gegevens verzenden met spraak- of noodsignaal. Ideaal in combinatie met de veiligheidsfuncties of als de positie van de medewerker belangrijk is voor de uitvoering van de werkzaamheden

Digitaal, maar ook analoog inzetbaar

De IC-F4102D maakt zich zeer geschikt voor diverse groepen waarin de keuze tussen analoge en digitale communicatie nog open is. De portofoon is koppelbaar met analoge portofoons als u deze reeds in bezit heeft, maar kan ook overstappen naar digitale communicatie. U bepaald de snelheid van de overgang van analoog naar digitaal.

Pakketinhoud van de Icom IC-F4102D

De IC-F4102D van Icom wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam portofoonIcom IC-F4102D
Modelnummer(s) IC-F4102D
AccuIcom BP265 ​​Li-ion 2000 mAh accu
AntenneIcom VHF antenne (verschillende opties)
LaderIcom BC193 snelle bureaulader en BC-123 oplaadadapter
Draag accessoireIcom MB124 riemclip
OverigeIcom accessoire stofkap
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! Deze Icom portofoon is tevens verkrijgbaar in een VHF variant de Icom IC-F3102D

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Icom IC-F4102D

MerkIcom
SKUIC-F4102D
Product NameIcom IC-F4102D
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 440 - 470 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt
Kanaalbandbreedte25 kHz, 6,25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting111,5 x 58 × 36,5 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht320 gram met standaard accu
DisplayNee
ToetsenbordNee
Vaste-noodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenNee
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP54

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.