Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

icom-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Icom IC-F3102D

De Icom IC-F3102D is een compacte, eenvoudige VHF portofoon die zich zeer geschikt maakt voor uiteenlopende oplossingen en heeft een zeer gemakkelijke bediening. Geen navigatietoetsen of display maakt dit model zeer makkelijk in gebruik en maken de functies zeer toegankelijk. Zonder teveel toeters en bellen is dit model een zeer verfijnde portofoon om te gebruiken wanneer er geen behoefte is aan uitgebreide mogelijkheden. Met een veiligheidsfunctie als lone-worker is de gebruiker altijd beschermd tegen onvolkomenheden en zorgt ervoor dat hij snel aan de bel kan trekken mocht er een noodsituatie optreden.

In tegenstelling tot andere Icom toestellen communiceert dit model via het digitale netwerk, waarbij het analoge netwerk ook nog steeds toegankelijk is. Ook bevindt zich er een LED-indicator op de portofoon, die de status weergeeft van de batterij. Ook is het mogelijk om handsfree te communiceren middels de VOX-functionaliteit, eventueel met aansluiting van een oortje.

Let op: Dit model is ook verkrijgbaar in een UHF variant.

Omschrijving van de Icom IC-F3102D

De Icom IC-F3102D is en professionele VHF portofoon met de onderstaande belangrijke eigenschappen. Opzoek naar een Icom UHF portofoon? Kijkt u dan eens naar de IC-F4102D, deze heeft dezelfde functionaliteiten als de IC-F3102D.

Robuuste constructie

De IC-F3102D heeft een robuuste behuizing en is daarmee uitermate geschikt om tijdens uw (mogelijk zware) werkzaamheden te dragen en te gebruiken. Hij is getest op water- en stofbestendigheid, waarna hij de IP54 normering heeft gekregen. Deze staat voor een totale spatwaterdichtheid, een hevige regenbui of een kleine plas water zal dus geen schade opleveren. Ook is hij bestand tegen het indringen van stof, wat vaak tot schade kan opleveren.

Voorzien van lone-worker functie

Tijdens werkzaamheden is het vanzelfsprekend in de tijd van nu dat men bereikbaar is en aan de bel kan trekken wanneer dit moet. Met de geïntegreerde lone-worker functie is de gebruiker goed beschermd en dient deze automatisch na een vooraf ingesteld tijdsslot een melding af te geven ter bevestiging. Wanneer er geen bevestiging wordt afgegeven, worden collega's op de hoogte gesteld, waarna er ingegrepen kan worden. Hiermee wordt de veiligheid van de medewerkers gewaarborgd.

Eenvoudige bediening mogelijk gemaakt

De IC-F3102D is zo gebruiksvriendelijk dat er geen speciale training vereist is. De paar knoppen zijn ruim afgemeten voor eenvoudige bediening en zijn ontworpen om antislip te bieden, zelfs met handschoenen aan. Deze eenvoudige gebruikers interface maakt het ideaal voor omgevingen met veel beweging of ploegendiensten waarbij de radio constant van persoon op persoon wordt doorgegeven.

Zou voorzien kunnen worden van GPS

Bij gebruik met de nieuwe HM-171GP GPS-luidsprekermicrofoon, kan de IC-F3102D eigen GPS-lokalisering hebben en gegevens verzenden met spraak- of noodsignaal. Ideaal in combinatie met de veiligheidsfuncties of als de positie van de medewerker belangrijk is voor de uitvoering van de werkzaamheden

Digitaal, maar ook analoog inzetbaar

De IC-F3102D maakt zich zeer geschikt voor diverse groepen waarin de keuze tussen analoge en digitale communicatie nog open is. De portofoon is koppelbaar met analoge portofoons als u deze reeds in bezit heeft, maar kan ook overstappen naar digitale communicatie. U bepaald de snelheid van de overgang van analoog naar digitaal.

Pakketinhoud van de Icom IC-F3102D

De IC-F3102D van Icom wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam portofoonICOM IC-F3102D
Modelnummer(s) IC-F3102D
AccuIcom BP265 ​​Li-ion 2000 mAh accu
AntenneIcom VHF antenne (verschillende opties)
LaderIcom BC193 snelle bureaulader en BC-123 oplaadadapter
Draag accessoireIcom MB124 riemclip
OverigeIcom accessoire stofkap
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! Deze Icom portofoon is tevens verkrijgbaar in een UHF variant de Icom IC-F4102D

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Icom IC-F3102D

MerkIcom
SKUIC-F3102D
ProductnaamIcom IC-F3102D
FrequentiebandVHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, VHF 136 - 174Mhz
ZendvermogenUHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 6,25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting111,5 x 58 × 36,5 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht320 gram met standaard accu
DisplayNee
ToetsenbordNee
Vaste-noodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP54

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.