• Icom IC-F29DR semi professionele vergunningsvrije digitale portofoon Icom IC-F29DR semi professionele vergunningsvrije digitale portofoon

Icom IC-F29DR

Brochure van de Icom IC-F29DR

De IC-F29DR is een semi-professionele vergunningsvrije digitale portofoon met een capaciteit van zestien digitale of analoge kanalen.

Met de komst van de digitale techniek in de vergunningsvrije portofoon is de kans op interferentie minder geworden met andere PMR446 gebruikers die op de 446 analoge kanalen zenden en ontvangen. Dit maakt de IC-F29DR geschikt in drukke omgevingen, zoals winkelcentra en binnensteden.

De vergunningsvrije portofoon van Icom heeft een IP67-normering en is daarmee bestand tegen water tot één meter diep gedurende 30 minuten. De IC-F29DR wordt standaard geleverd met Li-ion accu van 1485 mAh, vaste antenne, riemclip en enkelvoudige snellader.

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

Uitgebreide omschrijving

De IC-F29DR is een semi-professionele portofoon uit de digitale PMR446 lijn van Icom. Deze PMR446 portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Licentievrije portofooncommunicatie

De Icom IC-F29DR portofoon voldoet volledig aan de pan-Europese digitale en analoge richtlijnen voor licentievrije communicatie. Dit wil zeggen dat u de IC-F29DR in heel Europa kunt gebruiken, zonder bijkomende kosten voor het gebruik van de frequentie.

Digitale en analoge spraaktechniek

De Icom IC-F29DR licentievrije portofoon is in staat tegelijkertijd te worden gebruikt in zowel digitale als analoge modus. De portofoon is zelfs in staat op hetzelfde moment beide zones te scannen, zodat u geen gesprek mist in uw bedrijfscommunicatienetwerk.

Uitstekende geluidskwaliteit

Met een grote 36 mm luidspreker bent u verzekerd van luid en goed verstaanbaar audio, ook al bevindt u zich in een omgeving met veel lawaai.

26 uur gebruikstijd

De combinatie van een krachtige lithium-ion-accu en geoptimaliseerde verwerking van digitale audio vocoder zorgt ervoor dat de Icom IC-F29DR een uitzonderlijk lange gebruikstijd heeft.

Water- en stofbescherming

Met een IP67-normering bent u met de Icom IC-F29DR bestand tegen watertoetreding tot één meter diepte gedurende 30 minuten. De robuuste constructie biedt niet alleen bescherming tegen water, maar ook tegen stof waardoor deze portofoon zeer geschikt is voor gebruik in werkplaatsen.

12 oproeptonen

De licentievrije IC-F29DR portofoon van Icom heeft standaard twaalf verschillende oproeptonen, zodat u voorafgaand aan de spraakoproep kunt herkennen wat voor oproep er binnenkomt.

Gesproken meldingen

De IC-F29DR portofoon is uitgerust met gesproken meldingen. Dat wil zeggen dat bij het selecteren van kanalen het kanaalnummer of de kanaalnaam wordt uitgesproken. Handig wanneer een gebruiker moet schakelen tussen groepen, maar wel zijn ogen op het werk moet houden.

Handsfree communicatie

De Icom portofoon type IC-F29DR is uitgerust met een handsfree VOX-functie, waarmee de gebruiker oproepen kan plaatsen zonder de portofoon aan te raken. Let op: deze functie werkt enkel in combinatie met een Icom headset.

Algemene specificaties

TechniekPMR446 vergunningsvrij
MerkIcom
SKUIC-F29DR
NaamIcom IC-F29DR
Frequentieband446 MHz
FrequentieAnaloog: 446.0 > 446.1 MHz
Digitaal: 446.1 > 446.2 MHz
Zendvermogen0.5 watt
Aantal kanalen16 digitale kanalen
8 analoge kanalen
Kanaalbandbreedte12.5 KHz
CTCSS CodeJa
DCS codeJa
Afmeting52,2 x 186,1 x 30,3 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht270 gram met standaard Li-ion accu
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/9024 uur met standaard Li-ion accu

Kunnen wij u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

SMELT Medewerker

Accessoires

Bekijk hier accessoires welke compatibel zijn met deze portofoon. Advies nodig? neem gerust contact met ons op.

Standaard Geleverd Met

De vergunningsvrije digitale Icom IC-F29DR PMR446 portofoon wordt standaard vanuit de fabriek geleverd met de volgende artikelen:

Naam portofoonIC-F29DR
AccuIcom li-ion accu 2280 mAh
AntenneVaste PMR446 antenne
LaderIcom enkelvoudige snellader
DraagaccessoireIcom riemclip en polsbandje
OverigeAccessoire stofkap
DocumentatieHandleiding

Technische Specificaties

Gebruikt bij temperaturen tussen-25 °C tot +55 °C
IP-normeringIP67
Schokken en trillingenVolgens MIL-STD-810 G standaard
Stof en VochtigheidVolgens MIL-STD-810 G standaard

Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Verhuur en lease