Icom IC-F2000

De Icom IC-F2000 is een krachtige portofoon die zichzelf toch wel kan zien als een krachtige portofoon vanwege de verscheidene functies die het heeft. Hij communiceert middels de UHF frequentieband en is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Hij een compacte maar zeer robuuste behuizi... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Icom IC-F2000 is een krachtige portofoon die zichzelf toch wel kan zien als een krachtige portofoon vanwege de verscheidene functies die het heeft. Hij communiceert middels de UHF frequentieband en is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Hij een compacte maar zeer robuuste behuizing die zich afstoot tegen water en stof en daarmee niet snel schade oploopt. Hij bezit een paar veiligheidsfuncties zodat gebruikers veilig kunnen werken, namelijk de lone-worker en mandown functie. De analoge IC-F2000 Icom portofoon wordt geleverd met een krachtige 1570 mAh lithium ion accu (heeft u meer stand-by tijd nodig kies dan voor de BP-280 lithium-ion accu met maar liefst 2400 mAh), antenne en enkelvoudige snel lader.

De Icom IC-F2000 is en professionele analoge UHF portofoon met de onderstaande belangrijke eigenschappen. Opzoek naar een Icom VHF portofoon kijkt u dan eens naar de IC-F1000, deze heeft dezelfde functionaliteiten als de IC-F2000.

Lone worker en man down

Lone worker vereist na enige tijd een soort interactie van de radiogebruiker van radio-inactiviteit. Als ze dit niet doen, begint hun radio een hoorbaar geluid te maken. Als er binnen 1 minuut nog steeds geen interactie is met zijn of haar radio, klinkt er een alarm voor andere teamleden om hen te vertellen dat een teamlid niet op Lone Worker reageert. Met de man down functie ontvangt het team een melding wanneer de portofoon in een rare (graden)hoek ligt, dit gebeurt dus als bijvoorbeeld een gebruiker op de grond ligt.

Veiligheid staat voorop

Met een ingebouwde bewegingssensor kan de IC-F2000-serie zijn positie, bewegingstoestand en niet-beweging detecteren en een noodsignaal verzenden. De bewegingsfunctie detecteert of de transceiver beweegt of trilt, bijvoorbeeld tijdens een achtervolging.

Fijn gesprekken voeren

De grote luidspreker van 36 mm van deze portofoon biedt een duidelijke gecompandeerde 800 mW -audio. De ingebouwde BTL-versterker verdubbelt het uitgangsvermogen van de audio en levert een luide en verstaanbare stem, waardoor de portofoon ook in een rumoerige omgeving bruikbaar is. De ingebouwde inversie voice scrambler zorgt voor een veilig gesprek. Er kunnen maximaal 16 codes worden geselecteerd.

Goed beschermd tegen mogelijke schade

De IC-F2000-serie heeft een IP67 waterdichte behuizing. De portofoon is bestand tegen water tot een waterdiepte van 1 meter gedurende 30 minuten. De stofdichte constructie voorkomt het binnendringen van stof, zand, modder en andere objecten. Met deze behuizing kan de portofoon prima in de buitenlucht gebruikt worden.

Krachtige accu

De analoge IC-F2000 Icom portofoon wordt geleverd met een krachtige 1570 mAh lithium ion accu. Deze standaard accu heeft een gebruiksduur van 14 uur. Heeft u meer stand-by tijd nodig? Kies dan voor de BP-280 lithium-ion accu met maar liefst 2400 mAh.

Kanaalaankondiging

Wanneer u aan de kanaalknop draait, geeft de portofoon het kanaalnummer aan. Handig om radio-aanpassingen door te voeren zonder naar de portofoon te hoeven kijken.

Voice Scrambler

De ingebouwde inversie voice scrambler zorgt voor een veilig gesprek. Er kunnen maximaal 16 codes worden geselecteerd. Met de voice scrambler kunt u mogelijke kanalen versleutelen zodat er geen onbedoelde gebruikers meeluisteren.

Toetsenvergrendeling

Ook beschikt de portofoon over een vergrendeling van de toetsen, zodat u niet ongemerkt toetsen indrukt en bijvoorbeeld verandert van kanaal. Erg handig om te gebruiken als u niet aan het communiceren bent of de portofoon hebt opgeborgen.

Pakketinhoud

De IC-F2000 van Icom wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Icom IC-F2000 portofoon
Modelnummer(s) IC-F2000
Accu Icom BP-279 lithium-ion 1570 mAh accu (BP-290)
Antenne Icom UHF antenne (verschillende opties)
Lader Icom BC-213 einzelnes Schnellladegerät und BC-123S Adapter
Draagaccessoire Icom MBB-133 riemclip
Overige Icom accessoire stofkap
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Icom IC-F2000 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Icom
Artikelnummer IC-F2000
Productnaam Icom IC-F2000

Afmeting en gewicht

Afmeting 111,8 x 52.2 x 24.5 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht 240 gram met standaard accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Ja
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 400 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven