Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

hytera-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

HYT TC-780

De Hytera TC-780 is een analoge portofoon in een uiterst compact model. Ondanks zijn compacte model is deze portofoon voorzien van veelzijdige functies. Denk aan de populaire veiligheidsfuncties, zoals lone worker en mandown, die de gebruiker veiligheid biedt tijdens uitvoering van werkzaamheden. De portofoon is daarnaast kenmerkend aan zijn handige display en volledig toetsenbord, zodat u gemakkelijk de communicatie instelt en doorvoert naar eigen wens. De bediening is hiermee zeer eenvoudig en zorgt voor een betrouwbare en effectieve oplossing voor de communicatie op de werkvloer. Verder beschikt de portofoon over een energiebespaarmodus en een vaste noodknop.

Standaard wordt de Hytera TC-780 geleverd met antenne, Li-ion batterij met 1700 mAh en een enkelvoudige lader.

Omschrijving van de HYT TC-780

De TC-780 van Hytera is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

256 analoge gesprekskanalen

De portofoon communiceert middels de analoge frequentie, die u de toegang biedt tot 256 gesprekskanalen. De portofoon is verkrijgbaar in de UHF- of VHF-frequentieband, afhankelijk van uw spanningsveld en omgeving. Uiteraard is voor de communicatie via de TC-780 een vergunning nodig. Ook heeft de portofoon de scanfunctie die kanalen monitort en schakelt als er op een ander kanaal communicatie binnenkomt, zodat u geen gesprek hoeft te missen.

Lone worker en mandown

Met de lone worker functionaliteit zorgt u voor extra veiligheid, wanneer een portofoongebruiker alleen moet werken. Regelmatig hoort de gebruiker waarschuwingstonen, waarna hij moet bevestigen dat alles in orde is. Bij de mandown functie wordt er een signaal afgegeven naar andere gebruikers als de portofoon zich in een rare situatie bevindt, bijvoorbeeld als de portofoon op de grond ligt. Met deze functies kunt u gebruikers de veiligheid bieden die nodig is.

Batterijspaarstand

De actieve energiebespaarmodus zorgt ervoor dat de accu zo min mogelijk wordt belast, wanneer er geen activiteit plaatsvindt. Raakt de accuspanning toch een laag niveau, dan wordt de gebruiker gewaarschuwd door de LED-indicator, bovenop het apparaat. Met een volle accu kunt u gemiddeld 13 uur communiceren bij zuinig gebruik. Met deze portofoon inclusief accu kunt u dus gemakkelijk een hele werkdag communiceren.

VOX-functie

Om handsfree communicatie mogelijk te maken via portofoon is er de VOX functie. Deze functie zorgt ervoor dat gebruikers handsfree kunnen communiceren en dus de portofoon niet steeds hoeven te gebruiken als ze willen praten. Bij het praten wordt automatisch de PTT-knop opengezet en kunt u de portofoon bijvoorbeeld gehaakt aan uw broek of riem laten. Deze functie is vooral ideaal in combinatie met een oortje.

IP54 normering

Met de IP54 normering is de portofoon bestand tegen water en stof. Bij deze normering geldt een waterdichtheid tot spatwater. Hieronder valt dus ook een hevige regenbui of waterstraal. Mocht u dus opzoek zijn naar een oplossing voor de buitenlucht is dit model zeker geschikt.

Vaste noodknop.

Om snel een calamiteit te melden is er een vaste oranje noodknop bovenop het apparaat aanwezig. Hiermee stelt u snel uw collega’s op de hoogte van een noodsignaal en kan snel geschakeld worden.

Headsetaansluiting

Om discreet te communiceren kunt u een accessoire aansluiten via de headsetaansluiting. U heeft hierbij de mogelijkheid om een headset, oortje of speakermicrofoon koppelen. Voor dit model hebben wij diverse audioaccessoires beschikbaar.

Pakketinhoud van de HYT TC-780

De TC-780 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamHYT TC-780 portofoon
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De TC-780 van Hytera is verkrijgbaar in een UHF of VHF versie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de HYT TC-780

MerkHytera
ArtikelnummerTC-780
ProductnaamHYT TC-780
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieUHF 400 - 430 MHz, VHF 136 - 174 MHz
ZendvermogenUHF: 5 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting126 x 54 x 35 mm met standaard 1700 mAh Li-ion accu
Gewicht360 gram met standaard 1700 mAH Li-ion acccu
Display typeJa, LCD-monochrome display
ToetsenbordJa, volwaardig
NoodknopJa, vaste noodknop
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 2 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP54

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.