HYT TC-700P

De Hytera TC-700P is een analoge portofoon die geschikt is voor professioneel gebruik. Met de benodigde vergunning heeft u de toegang tot de analoge communicatie. De portofoon is met zijn professionaliteit en zijn handige veiligheidsfunctionaliteiten, een zeer handig apparaat ter ondersteu... Lees meer
Voor de Hytera TC-700P portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Hytera TC-700P is een analoge portofoon die geschikt is voor professioneel gebruik. Met de benodigde vergunning heeft u de toegang tot de analoge communicatie. De portofoon is met zijn professionaliteit en zijn handige veiligheidsfunctionaliteiten, een zeer handig apparaat ter ondersteuning van de werkzaamheden. Met de functionaliteiten, zoals lone worker, mandown en een speciale noodknop heeft u een portofoon die de veiligheid waarborgt. De portofoon is dan ook multi inzetbaar in een scala aan toepassingen. Met zijn functietoetsen en PTT-knop beschikt deze portofoon over een zeer eenvoudige bediening, zodat u eenvoudig de communicatie voor u en uw collega’s opzet.

De Hytera TC-700P is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Vergunningsplichtig

De portofoon communiceert via het analoge netwerk, die u de toegang geeft tot 16 gesprekskanalen. Voor de toegang tot de frequentie dient u een vergunning nodig te hebben, die u gemakkelijk kunt aanvragen. Om alle kanalen in de gaten te houden is er de scanfunctie, die alle vooraf ingestelde kanalen monitort zodat u geen gesprek of boodschap hoeft te missen.

Waterbestendig

De portofoon is voorzien van de IP54 normering, die staat voor een stofdichtheid en een bescherming tegen spatwater. De portofoon kan dus prima een regenbui opvangen en is dus geschikt voor communicatie in de buitenlucht.

Lone worker

De portofoon beschikt over diverse veiligheidsfunctionaliteiten, zoals de lone worker functie. De lone worker werkt via een bevestigingsmelding, die de gebruiker binnen een vooraf ingesteld tijdsbestek moet afgeven. Wanneer dit niet gebeurt wordt er een melding naar de andere gebruikers verstuurd om deze op de hoogte te brengen van de inactiviteit. Erg handig als er sprake is van mogelijk gevaar bij de uitvoering van werkzaamheden.

Mandown functionaliteit

De man down functionaliteit heeft hetzelfde doel als de lone worker, namelijk de veiligheid bieden voor de gebruiker. Deze functie kan automatisch geactiveerd worden en treedt op wanneer de portofoon zich in een rare positie of gradenhoek bevindt. Er wordt dan net als de lone worker, een melding afgegeven bij de andere gebruikers.

12 uur lang communiceren

De portofoon heeft met een standaard 1700 mAh batterij een gebruiksduur van 12 uur, genoeg voor een hele werkdag. Mocht de portofoon bijna leeg zijn, herkent u dit aan de LED-indicator die bovenop de portofoon zit. Met de meegeleverde tafellader zet u de portofoon eenvoudig aan de lader.

Krachtige luidspreker

De TC-700P portofoon van Hytera zorgt samen met zijn krachtige luidspreker met een audiovermogen van maar liefst 1.5 Watt dat u ook in luidruchtige omgevingen uitstekend uw gesprekken kunt volgen.

Vaste noodknop

Ter stimulatie van de veiligheid heeft de portofoon een speciale noodknop zodat u eenvoudig een calamiteit meldt als er een noodsituatie optreedt. De noodknop is speciaal om gebruikers te beschermen en veiligheid te bieden in de omgeving.

Pakketinhoud

De TC-700P van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam HYT TC-700P portofoon
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Hytera TC-700P specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer TC-700P
Productnaam HYT TC-700P

Afmeting en gewicht

Afmeting 124 x 54 x 35 mm met standaard 1700 mAh Li-ion accu
Gewicht 330 gram met standaard 1700 mAh Li-ion acccu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie UHF 400 - 440 MHz, VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen UHF: 5 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven