Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

hytera-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

HYT TC-620

De Hytera TC-620 is een analoge portofoon met een zeer strak en zakelijk ontwerp, waarmee de portofoon zeer geschikt is op de werkvloer. Met zijn professionele uitstraling is deze portofoon zeer bruikbaar in de dienstverlenende sector. De portofoon is voorzien van enkele basisfunctionaliteiten, ter bevordering van de effectiviteit van de communicatie. Mocht u de portofoon ook buiten willen gebruiken, is dat geen probleem gezien het feit dat hij beschikt over de IP54 normering. De portofoon is eenvoudig te bedienen en een gesprek is met één druk op de knop gemakkelijk te starten. Voor het gebruik van deze portofoon geldt de vergunningsplicht, zodat u kunt communiceren via de analoge frequentieband.

Standaard wordt de Hytera TC-620 geleverd met antenne, Li-ion batterij met 2000 mAh en een enkelvoudige lader.

Omschrijving van de HYT TC-620

De Hytera TC-620 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Analoge communicatie

De portofoon communiceert middels de analoge radiotechniek, en is ook te gebruiken met andere analoge portofoons. De portofoon is verkrijgbaar in UHF en VHF en heeft een zendvermogen van 5 Watt. Met de benodigde vergunning heeft u met dit model de beschikking over 16 gesprekskanalen. Met de scanfunctie kunt u meerdere kanalen in de gaten houden en hoeft u geen communicatie mis te lopen. U schakelt automatisch naar vooraf ingestelde kanalen waarop communicatie binnenkomt. De TC-620 weegt 275 gram inclusief de standaard accu.

IP54 klasse

De IP normering beschrijft de mate waarin de portofoon bestand is tegen water en stof. De IP54 normering staat voor een stofdichtheid en een bescherming tegen spatwater. Onder spatwater wordt ook een hevige regenbui verstaan. De portofoon is dus zeer geschikt voor in de buitenlucht.

Handsfree

Voor de communicatie kan het erg handig zijn als er gecommuniceerd kan worden zonder de portofoon steeds te hoeven pakken. Met de VOX functionaliteit kunt u communiceren zonder steeds de PTT-knop te hoeven gebruiken. Ideaal in combinatie met een oortje, waarbij u de portofoon in uw jas of gehaakt aan uw broek of riem kunt houden.

Schakelen tussen laag en hoog vermogen

Met een druk op de knop kunt u het maximale vermogen van de portofoon limiteren, het schakelen tussen laag en hoog vermogen. Dit is erg handig als u de batterij wilt sparen of als u op korte afstand aan het communiceren bent. Om een grotere afstand te dekken is het nodig om naar hoog vermogen te schakelen.

14 uur lang communiceren.

De portofoon moet gevoed worden met een lithium-ion batterij, die standaard meegeleverd wordt. Met de 2000 mAh batterij kunt u tot wel 14 uur lang communiceren, wanneer u de portofoon volledig heeft opgeladen. Ook ontvangt u een tafellader zodat u de portofoon snel en eenvoudig kunt opladen. Via de LED-indicator kunt u zien wat de batterijstatus is, die 3 verschillende kleuren weergeeft.

Programmeren is mogelijk

Voor het uitbreiden van de functionaliteiten van de functietoetsen heeft u de mogelijkheid om deze te programmeren, middels een programmeerkabel. Zo haalt u nog meer uit de portofoon en kunt u de knoppen naar eigen wens inrichten.

Pakketinhoud van de HYT TC-620

De TC-620 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamHYT TC-620 portofoon
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De TC-620 van Hytera is verkrijgbaar in een UHF of VHF versie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de HYT TC-620

MerkHytera
ArtikelnummerTC-620
ProductnaamHYT TC-620
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 440 - 470 MHz
ZendvermogenUHF: 5 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting117 x 54 x 31 mm
Gewicht275 gram met standaard accu
Display typeNee
ToetsenbordNee
NoodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 2 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP54

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.