HYT TC-446S vergunningsvrije portofoon

De Hytera TC-446S is een professionele vergunningsvrije portofoon met een uiterst robuuste vormgeving, waardoor hij beschermd is tegen vallen en stoten. De portofoon is geheel vergunningsvrij en is daardoor vrijgesteld van een verplichte vergunning. Communicatie vindt plaats via de PMR4... Lees meer

Omschrijving

De Hytera TC-446S is een professionele vergunningsvrije portofoon met een uiterst robuuste vormgeving, waardoor hij beschermd is tegen vallen en stoten. De portofoon is geheel vergunningsvrij en is daardoor vrijgesteld van een verplichte vergunning. Communicatie vindt plaats via de PMR446 frequentieband, een speciale vrijgestelde frequentie voor deze categorie portofoons. In de portofoon is een automatische energiebesparingsfunctie geïntegreerd, die actief wordt nadat 10 seconden geen gebruik gemaakt is van de portofoon om zo de batterijduur optimaal te gebruiken. Verder beschikt de portofoon over een programmeermogelijkheid, scanfunctie en VOX-spraakbediening.

De TC-446 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Batterijspaarfunctie

Middels de batterijspaarfunctie haalt u de maximale batterijduur uit uw portofoon. Deze functionaliteit kunt u automatisch activeren wanneer de portofoon 10 seconden niet gebruikt wordt, met als gevolg een verlengde batterijduur. De batterijspaarfunctie in combinatie met de standaard geleverde Lithium-ion accu zorgen voor een accuduur tot wel 24 uur. De TC-446S alarmeert de gebruiker wanneer de batterijspanning te laag wordt. Zo voorkomt u dat de portofoon ineens leeg is, terwijl u net wilt communiceren. Mocht de batterij bijna leeg zijn zet u hem eenvoudig aan de meegeleverde tafellader.

Licentievrij

De portofoon van Hytera communiceert middels de PMR446 frequentieband, een stukje frequentie die zonder licentie gebruikt kan worden. Er zijn dus geen extra kosten verbonden aan het gebruik van dit model. U heeft de keuze uit 16 voorgeprogrammeerde kanalen waarop communicatie mogelijk is. De communicatie vindt plaats via het analoge netwerk. Met een scanlijst op uw Hytera TC-446S bent u altijd op de hoogte van wat er op uw portofoonkanalen wordt gecommuniceerd.

Robuust ontwerp

De TC-446S heeft een behuizing gemaakt van polycarbonaat. Dit materiaal zorgt ervoor dat de portofoon erg robuust is en tegen een stootje kan. Zo is uw portofoon optimaal beschermd tegen vallen en stoten. De portofoon heeft verder een gewicht van 270 gram en is 11 centimeter lang.

Programmeren

Optioneel is er een programmeerkabel beschikbaar, zodat u in combinatie met de los verkrijgbare programmeersoftware de portofoon naar eigen wens via uw computer of laptop kunt instellen.

VOX-functie

Met de VOX-functie op de Hytera TC-446S bedient u de portofoon handsfree met uw stem. Deze functie dient aangezet te worden middels de programmeersoftware. De push-to-talk toets wordt dan automatisch opengezet wanneer u begint met praten. U handen blijven hierbij vrij en dit wordt daarom ook de handsfree functie genoemd.

IP54 normering

Deze TC-446S is voorzien van de bekende IP54 normering. Dit betekent dat de portofoon stof kan opvangen en spatwaterdicht is, dus ook een regenbui. De portofoon kan dus zorgeloos mee naar buiten zonder kans op waterschade. De portofoon is alleen niet bestand tegen onderdompeling in diep water.

Pakketinhoud

De TC-446S van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam HYT TC-446S portofoon
Modelnummer(s) TC-446S
Accu Hytera Lithium-ion 1650 mAh accu (BL1719)
Antenne Vaste antenne
Lader Hytera enkelvoudige lader (CH10L19) und Adapter (PS1018)
Draagaccessoire Hytera riemclip (BC12)
Overige Hytera accessoires stofkap
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer TC-446S
Productnaam HYT TC-446S vergunningsvrije portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 113 x 54 x 35 mm
Gewicht 270 gram met standaard 1650 mAh Li-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 1650 mAh accu
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR446 analoog
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Hytera TC-446S is compatible met onderstaande accessoires

Alternatieven