Hytera portofoons

U bent op zoek naar Hytera portofoons, eventueel in een netwerk? SMELT kan u vrijblijvend adviseren bij het kopen of het huren van professionele Hytera portofoons en accessoires

Indien u meer informatie wenst over onze producten en diensten kunt u gebruik maken van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

088 60 666 00

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

HYTERA & HYT

Hytera is een relatief nieuwe speler op de markt voor portofonie, echter Hytera heeft meer dan voldoende bewezen een betrouwbare fabrikant en leverancier op het gebied van portofoons en netwerken te zijn. De medewerkers van SMELT zijn getraind in alle analoge en digitale technieken van Hytera en bekend met vele klantspecifieke oplossingen met Hytera portoons zoals bijvoorbeeld GPS of een man down functionaliteit. Voor meer informatie over Hytera portofoons, accessoires, oplossingen of een wellicht een offerte neemt u contact met ons op.

HYTERA Licentievrije portofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan HYTERA portofoons uit het assortiment Hytera licentievrije portofoons hier.

Hytera TETRA digitale portofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan Hytera portofoons uit het assortiment Hytera tetra portofoons hier.

Hytera ATEX portofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan Hytera portofoons uit het assortiment Hytera ATEX portofoons hier.

Over Hytera portofoons

Hytera is sinds 1993 actief met het ontwikkelen en produceren van high-end portofoons. Het Chinese bedrijf is opgericht door Chen Qingzhou en is sinds de oprichting uitgegroeid tot een gerenommeerde fabrikant. Vandaag de dag is Hytera actief in de portofoon productgroepen licentievrij, analoog, digitaal, tetra en LTE

>> Lees hier meer over de historie van Hytera

Hytera portofoon accessoires

Naast de portofoons van Hytera levert SMELT uiteraard ook diverse originele Hytera accessoires. Voor Hytera accessoires zoals accu’s, antennes, oortelefoons, koptelefoons, handmicrofoons, draagtassen & draagriemen, holster & riemclips, laders of multiladers kijkt u op de specifieke pagina of neemt u contact met ons op. Indien een specifieke accessoire niet vermeld staat, kijken we graag met u mee naar de beschikbaarheid of stellen wij een alternatief voor.

Hytera EOL Portofoons