Hytera PNC380 LTE portofoon

De Hytera PNC380 LTE portofoon is een geavanceerd communicatiemiddel dat de vertrouwde betrouwbaarheid van een portofoon combineert met de kracht en veelzijdigheid van breedbandtechnologie. Dit apparaat kan verbinding maken met LTE-netwerken voor hogere datasnelheden en breder bereik, t... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Hytera PNC380 LTE portofoon is een geavanceerd communicatiemiddel dat de vertrouwde betrouwbaarheid van een portofoon combineert met de kracht en veelzijdigheid van breedbandtechnologie. Dit apparaat kan verbinding maken met LTE-netwerken voor hogere datasnelheden en breder bereik, terwijl het ook de mogelijkheid behoudt om te communiceren via traditionele portofoonnetwerken.

Verbindingsmogelijkheden

De PNC380 LTE portofoon van Hytera beschikt over diverse verbindingsmogelijkheden, waaronder 4G LTE en wifi, waardoor optimale dekking en beschikbaarheid worden gewaarborgd. Naast de mogelijkheid om te communiceren via deze moderne netwerken, kan de portofoon ook communiceren via het betrouwbare digitale portofoonnetwerk. Dankzij de Push-To-Talk functie kunnen gebruikers eenvoudig direct communiceren.

Multimedia-mogelijkheden

In tegenstelling tot veel traditionele portofoons, heeft de PNC380 LTE portofoon van Hytera uitgebreide multimedia-mogelijkheden. Met de ingebouwde camera kunt u gemakkelijk foto's of video's maken en versturen. Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface is het apparaat eenvoudig te bedienen, waardoor de PNC380 LTE zowel krachtig als gebruiksvriendelijk is.

Robuust en Betrouwbaar

De PNC380 LTE portofoon van Hytera is ontworpen voor gebruik in uitdagende omstandigheden. Het toestel is stof- en waterdicht (IP67-gecertificeerd), wat betekent dat het bestand is tegen de elementen en betrouwbaar blijft functioneren, zelfs in moeilijke omgevingen.

Uitstekende audiokwaliteit

De PNC380 LTE portofoon van Hytera biedt superieure audiokwaliteit, zodat de gebruiker altijd helder en duidelijk te verstaan is. Gecombineerd met de lange batterijduur - het apparaat biedt meer dan 24 uur spreektijd en standby-tijd - zorgt dit ervoor dat de PNC380 LTE portofoon een betrouwbaar communicatiemiddel is in elke situatie.

Veiligheid en Bescherming

De PNC380 LTE portofoon van Hytera beschikt over krachtige beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat uw communicatie altijd privé en beveiligd blijft. Bovendien maakt de ingebouwde GPS het mogelijk om uw locatie altijd te volgen, wat met name nuttig is in noodsituaties. Een belangrijke veiligheidsfunctie van de PNC380 LTE portofoon is de noodknop, waarmee in geval van nood een oproep kan worden gestuurd naar een dispatcher of supervisor.

Pakketinhoud

De PNC380 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Hytera PNC380
Modelnummer(s) PNC380
Accu Hytera standaard Li-ion 4000 mah (BP4006)
Antenne Hytera geïntegreerde LTE antenne
Lader Hytera standaard USB-lader (PS2024)
Draagaccessoire Hytera holster (BC44) en polsbandje (RO01)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer PNC380
Productnaam Hytera PNC380 LTE portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 145.1 x 60 x 26.1 mm
Gewicht 208 gram inclusief batterij en antenne

Batterij eigenschappen

Batterij Type Li-ion 4000 mah (BP4006)
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * 24 uur

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, volwaardig
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek 4G/LTE

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67
MIL-STD MIL-STD 810 G

Downloads

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven