Hytera PNC370 LTE portofoon

De Hytera PNC370 is een compact en robuust LTE-portofoon. Het biedt connectiviteit via 3G/4G en WiFi-netwerken, waardoor het naadloos kan worden geïntegreerd in bestaande communicatiesystemen. De krachtige batterij zorgt voor continue beschikbaarheid gedurende een volledige werkdag. Boven... Lees meer

Belangrijkste functionaliteiten

4G / LTE Engelse benaming: 4G / LTE

De Hytera PNC370 maakt gebruik van 4G/LTE-technologie om betrouwbare en snelle draadloze communicatie te bieden. LTE, wat staat voor Long Term Evolution, is een standaard voor draadloze breedbandcommunicatie voor mobiele apparaten en dataterminals. 4G/LTE-netwerken bieden uitgebreide dekking, zowel in stedelijke als in landelijke gebieden.

Globaal Positioneringssysteem (GPS) (Inbegrepen) Engelse benaming: Global Positioning System (GPS)

De GPS-functionaliteit van de Hytera PNC370 verhoogt niet alleen de veiligheid van individuele gebruikers, maar verbetert ook de algehele operationele efficiëntie. Door de real-time locatie van teamleden te bepalen en routes te optimaliseren, kunnen organisaties sneller en effectiever reageren op incidenten en dagelijkse taken.

Bluetooth (Inbegrepen) Engelse benaming: Bluetooth

Met Bluetooth kunnen gebruikers van de Hytera PNC370 draadloze accessoires, zoals oortjes, microfoons en luidsprekers eenvoudig koppelen. Dit zorgt voor meer bewegingsvrijheid en vermindert de noodzaak voor bekabelde verbindingen. Naast de voordelen voor audio-accessoires biedt Bluetooth ook een uitkomst voor snelle gegevensoverdracht, waardoor het delen van bestanden en andere gegevens efficiënter wordt.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Hytera PNC370 is een compact en robuust LTE-portofoon. Het biedt connectiviteit via 3G/4G en WiFi-netwerken, waardoor het naadloos kan worden geïntegreerd in bestaande communicatiesystemen. De krachtige batterij zorgt voor continue beschikbaarheid gedurende een volledige werkdag. Bovendien maakt de geavanceerde technologie van de PNC370 het mogelijk om het apparaat af te stemmen op specifieke behoeften.

De Hytera PNC370 zit boordevol moderne technologie en is daarmee uitermate geschikt voor gebruikers die bij willen blijven met de nieuwste ontwikkelingen. Een aantal belangrijke kenmerken zijn.

Communicatie met andere apparaten

De PNC370 ondersteunt Push-To-Talk via 3G/4G/WiFi-netwerken, wat onmiddellijke communicatie met een breed scala aan apparaten mogelijk maakt. Dit verbetert de samenwerking, ongeacht welk apparaat je team gebruikt. Van kantoormedewerkers die communiceren met bouwvakkers tot verkooppersoneel dat communiceert met magazijnpersoneel.

Real-time beschikbaarheid

Werk effectief samen met Push-To-Talk-gebruikers. Met één druk op de knop kan een gebruiker gelijktijdig contact opnemen met meerdere teams, allemaal binnen je eigen veilige netwerk. Je behoudt de controle door gespreksgroepen op afstand te beheren. Dit elimineert de noodzaak voor programmeerkabels en stelt je in staat om de apparaten bij te werken zonder dat ze fysiek aanwezig hoeven te zijn.

Brede dekking

Dankzij de geïntegreerde Micro-SIM-kaart is directe communicatie na levering mogelijk. Wij helpen graag met het selecteren en aanschaffen van het juiste abonnement.

Robuust en betrouwbaar

De Hytera PNC370 is zo goed beschermd dat het voldoet aan de MIL-STD-810 G en IP55 normen. Dit betekent dat het apparaat robuust en duurzaam is, en de behuizing biedt bescherming tegen water en stof.

Uitgebreide communicatie met een volle batterij

Na volledige oplading biedt de standaard meegeleverde batterij een ruime gebruiksduur, zodat dagelijks opladen niet nodig is.

Bluetooth-compatibiliteit & vooraf geïnstalleerde Android-apps

Het apparaat ondersteunt Bluetooth-connectiviteit, wat draadloze verbinding met Bluetooth-audioaccessoires en handsfree gebruik mogelijk maakt.

De PNC370 wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde Android-apps die handige PoC-diensten bieden. Daarnaast biedt Hytera een open API voor ontwikkeling en maatwerk door derde partijen.

De Hytera PNC370, die de veelzijdigheid van een smartphone en de directe communicatie van een portofoon combineert, is het perfecte communicatiehulpmiddel voor professionals die altijd en overal bereikbaar willen zijn.

Pakketinhoud

De PNC370 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Hytera PNC370
Modelnummer(s) PNC370
Accu Hytera standaard Li-ion 3100 mah 3101)
Antenne Hytera geïntegreerde LTE antenne
Lader Hytera standaard USB-lader (PS2030)
Draagaccessoire Hytera riemclip (BC08) & polssbandje (RO01)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Hytera PNC370 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer PNC370
Productnaam Hytera PNC370 LTE portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 121 x 55.5 x 24mm
Gewicht 185 gram inclusief batterij

Batterij eigenschappen

Batterij Type Li-ion 3100 mah (BL3101)
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * 18 uur

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, menutoetsen
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek 4G/LTE

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP55
MIL-STD MIL-STD 810 G

Hytera PNC370 downloads

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven