Hytera PDC550 LTE portofoon

De Hytera PDC550 is een slimme PoC-radio die de samenwerking van meerdere communicatiemodi mogelijk maakt, waaronder breedband en smalband netwerken en openbare en particuliere netwerken in verschillende scenario's. Deze multifunctionele radio is nu verkrijgbaar in UHF- en VHF-varianten.... Lees meer

Belangrijkste functionaliteiten

DMR digitaal Engelse benaming: DMR digital

Digital Mobile Radio (DMR) is een digitale spraaktechniek waar de Hytera PDC550 gebruik van maakt. DMR is een geavanceerde technologie die spraakgeluiden omzet in digitale signalen, die vervolgens via radiofrequenties worden uitgezonden. Deze digitale aanpak biedt verschillende voordelen ten opzichte van analoge systemen, waaronder verbeterde geluidskwaliteit, efficiënter spectrumgebruik en meer geavanceerde functies voor gebruikers.

4G / LTE Engelse benaming: 4G / LTE

De Hytera PDC550 maakt gebruik van 4G/LTE-technologie om betrouwbare en snelle draadloze communicatie te bieden. LTE, wat staat voor Long Term Evolution, is een standaard voor draadloze breedbandcommunicatie voor mobiele apparaten en dataterminals. 4G/LTE-netwerken bieden uitgebreide dekking, zowel in stedelijke als in landelijke gebieden.

Noodmeldingen (Inbegrepen) Engelse benaming: Emergency

De Hytera PDC550 is uitgerust met een noodmeldingsfunctie, die eenvoudig kan worden geactiveerd door een vaste oranje noodknop op de portofoon. Wanneer deze knop wordt ingedrukt, wordt er onmiddellijk een noodsignaal verstuurd naar een centrale controlekamer of naar andere teamleden. Het spraakkanaal wordt automatisch opengezet, waardoor directe communicatie mogelijk wordt zonder dat verdere handelingen nodig zijn. Deze functie zorgt ervoor dat gebruikers in gevaarlijke of noodsituaties snel en efficiënt hulp kunnen inroepen en direct kunnen communiceren, waardoor kostbare tijd wordt bespaard in kritieke momenten.

Globaal Positioneringssysteem (GPS) (Inbegrepen) Engelse benaming: Global Positioning System (GPS)

De GPS-functionaliteit van de Hytera PDC550 verhoogt niet alleen de veiligheid van individuele gebruikers, maar verbetert ook de algehele operationele efficiëntie. Door de real-time locatie van teamleden te bepalen en routes te optimaliseren, kunnen organisaties sneller en effectiever reageren op incidenten en dagelijkse taken.

Bluetooth (Inbegrepen) Engelse benaming: Bluetooth

Met Bluetooth kunnen gebruikers van de Hytera PDC550 draadloze accessoires, zoals oortjes, microfoons en luidsprekers eenvoudig koppelen. Dit zorgt voor meer bewegingsvrijheid en vermindert de noodzaak voor bekabelde verbindingen. Naast de voordelen voor audio-accessoires biedt Bluetooth ook een uitkomst voor snelle gegevensoverdracht, waardoor het delen van bestanden en andere gegevens efficiënter wordt.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Hytera PDC550 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Hytera PDC550 is een slimme PoC-radio die de samenwerking van meerdere communicatiemodi mogelijk maakt, waaronder breedband en smalband netwerken en openbare en particuliere netwerken in verschillende scenario's. Deze multifunctionele radio is nu verkrijgbaar in UHF- en VHF-varianten.

Hoogtepunten van de PDC550 omvatten breedband en smalband connectie, een robuust en compact ontwerp, een open platform dat oneindige mogelijkheden biedt, een luid en duidelijk spraakkwaliteit, een gebruiksvriendelijk ontwerp en meerdere beveiligingsmechanismen om de veiligheid van uw werknemers en bedrijfsvoering te waarborgen.

All-in-one DMR & LTE Portofoon

De PDC550 is een all-in-one DMR portofoon welke draait op het Android besturingsysteem en naast digitale communicatie ook communicatie over het LTE netwerk ondersteund. Het is een ideaal apparaat voor teamleden die zowel een portofoon als een smartphone met apps bij zich dragen. Met de PDC550 kunnen ze nu alle functies van beide apparaten hebben in één apparaat.

Het apparaat beschikt over een 5-inch industrieel HD touchscreen dat de derde generatie Corning Gorilla Glass gebruikt. Het biedt ook een krachtige luidspreker van 1W (tot 2.5W) die luid en duidelijk audiokwaliteit biedt voor veelzijdige spraakdiensten. Bovendien heeft het apparaat een uitstekende structurele technologie, IP68, militaire standaard (MIL-STS-810G) en is het ontworpen om een val van 1.2m te weerstaan.

Mogelijkheid tot het gebruiken van Android apps

De Hytera PDC550 maakt gebruik van geavanceerde technologie om het beste van beide communicatiewerelden te combineren. Het kan zowel PoC- (Push-to-Talk over Cellular) als DMR- (Digital Mobile Radio) services ondersteunen. Met het Android 9.0 besturingssysteem kunnen meerdere applicaties erop draaien. Het biedt ook Wi-Fi, Bluetooth, NFC en GPS-mogelijkheden om outdoor locatiediensten te ondersteunen. De PDC550 beschikt tevens over een 13 mega-pixel camera aan de achterkant en een 5 mega-pixel camera aan de voorkant van het toestel om eenvoudig gedetailleerde foto's te kunnen maken.

LTE portofoon met hoge beveiliging

De LTE portofoon is ontworpen met een focus op veiligheid. De TF-kaartsleuf wordt gebruikt voor communicatie en hardware-encryptie. Bovendien maakt de portofoon gebruik van professionele MDM-beheersoftware die 100% van de toepassingen op afstand kan configureren. Alle applicaties welke geladen worden op deze LTE portofoon moeten een geldige handtekeningauthenticatie bezitten voordat ze naar de MDM kunnen worden geüpload, om zo schadelijke codes te elimineren.

De Hytera PDC550 wordt geleverd met een door de gebruiker vervangbare Li-polymer-batterij en heeft een batterijcapaciteit van 2400 mAh. Dit geeft de LTE portofoon een batterijlevensduur (5-5-90) van circa 16 uur ofwel genoeg voor twee hele diensten, zonder tussentijds laden.

Pakketinhoud

De PDC550 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Hytera PDC550
Modelnummer(s) PDC550
Accu Hytera standaard Li-polymer 2400 mah (BP2401)
Antenne Hytera UHF of VHF antenne (verschillende opties)
Lader Hytera enkelvoudige lader (CH20L12) met power adapter (PS2019)
Draagaccessoire Hytera riemclip (BC39)
Overige Inclusief screen protector (POA192)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Hytera PDC550 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer PDC550
Productnaam Hytera PDC550 LTE portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 155 x 75 x 21,5 mm
Gewicht 375 gram inclusief batterij, antenne en riemclip

Batterij eigenschappen

Batterij Type Li-polymer 2400 mAh (BP2401)
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, On-screen keyboard
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek DMR digitaal, 4G/LTE
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie UHF 400 - 470 MHz, VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68
MIL-STD MIL-STD 801 G

Hytera PDC550 downloads

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven