Hytera PDC550 LTE portofoon

De Hytera PDC550 is een slimme PoC-radio die de samenwerking van meerdere communicatiemodi mogelijk maakt, waaronder breedband en smalband netwerken en openbare en particuliere netwerken in verschillende scenario's. Deze multifunctionele radio is nu verkrijgbaar in UHF- en VHF-varianten... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Hytera PDC550 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Meer informatie over zendvergunningen en frequenties, kunt u lezen in ons blog;

Omschrijving

De Hytera PDC550 is een slimme PoC-radio die de samenwerking van meerdere communicatiemodi mogelijk maakt, waaronder breedband en smalband netwerken en openbare en particuliere netwerken in verschillende scenario's. Deze multifunctionele radio is nu verkrijgbaar in UHF- en VHF-varianten.

Hoogtepunten van de PDC550 omvatten breedband en smalband connectie, een robuust en compact ontwerp, een open platform dat oneindige mogelijkheden biedt, een luid en duidelijk spraakkwaliteit, een gebruiksvriendelijk ontwerp en meerdere beveiligingsmechanismen om de veiligheid van uw werknemers en bedrijfsvoering te waarborgen.

All-in-one DMR & LTE Portofoon

De PDC550 is een all-in-one DMR portofoon welke draait op het Android besturingsysteem en naast digitale communicatie ook communicatie over het LTE netwerk ondersteund. Het is een ideaal apparaat voor teamleden die zowel een portofoon als een smartphone met apps bij zich dragen. Met de PDC550 kunnen ze nu alle functies van beide apparaten hebben in één apparaat.

Het apparaat beschikt over een 5-inch industrieel HD touchscreen dat de derde generatie Corning Gorilla Glass gebruikt. Het biedt ook een krachtige luidspreker van 1W (tot 2.5W) die luid en duidelijk audiokwaliteit biedt voor veelzijdige spraakdiensten. Bovendien heeft het apparaat een uitstekende structurele technologie, IP68, militaire standaard (MIL-STS-810G) en is het ontworpen om een val van 1.2m te weerstaan.

Mogelijkheid tot het gebruiken van Android apps

De Hytera PDC550 maakt gebruik van geavanceerde technologie om het beste van beide communicatiewerelden te combineren. Het kan zowel PoC- (Push-to-Talk over Cellular) als DMR- (Digital Mobile Radio) services ondersteunen. Met het Android 9.0 besturingssysteem kunnen meerdere applicaties erop draaien. Het biedt ook Wi-Fi, Bluetooth, NFC en GPS-mogelijkheden om outdoor locatiediensten te ondersteunen. De PDC550 beschikt tevens over een 13 mega-pixel camera aan de achterkant en een 5 mega-pixel camera aan de voorkant van het toestel om eenvoudig gedetailleerde foto's te kunnen maken.

LTE portofoon met hoge beveiliging

De LTE portofoon is ontworpen met een focus op veiligheid. De TF-kaartsleuf wordt gebruikt voor communicatie en hardware-encryptie. Bovendien maakt de portofoon gebruik van professionele MDM-beheersoftware die 100% van de toepassingen op afstand kan configureren. Alle applicaties welke geladen worden op deze LTE portofoon moeten een geldige handtekeningauthenticatie bezitten voordat ze naar de MDM kunnen worden geüpload, om zo schadelijke codes te elimineren.

De Hytera PDC550 wordt geleverd met een door de gebruiker vervangbare Li-polymer-batterij en heeft een batterijcapaciteit van 2400 mAh. Dit geeft de LTE portofoon een batterijlevensduur (5-5-90) van circa 16 uur ofwel genoeg voor twee hele diensten, zonder tussentijds laden.

Pakketinhoud

De PDC550 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Hytera PDC550
Modelnummer(s) PDC550
Accu Hytera standaard Li-polymer 2400 mah (BP2401)
Antenne Hytera UHF of VHF antenne (verschillende opties)
Lader Hytera enkelvoudige lader (CH20L12) met power adapter (PS2019)
Draagaccessoire Hytera riemclip (BC39)
Overige Inclusief screen protector (POA192)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer PDC550
Productnaam Hytera PDC550 LTE portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 155 x 75 x 21,5 mm
Gewicht 375 gram inclusief batterij, antenne en riemclip

Batterij eigenschappen

Batterij Type Li-polymer 2400 mAh (BP2401)
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, On-screen keyboard
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek DMR digitaal, 4G/LTE
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie UHF 400 - 470 MHz, VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68
MIL-STD MIL-STD 801 G

Downloads

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven