Hytera PD785

De Hytera PD785 is een digitale professionele portofoon die voorzien is van een toetsenpaneel en een helder display. Hij is heel robuust van de buitenkant en is daardoor goed bestand tegen het vallen of stoten. Met zijn eenvoudige ontwerp is deze portofoon een ideale oplossing voor alle... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Hytera PD785 is een digitale professionele portofoon die voorzien is van een toetsenpaneel en een helder display. Hij is heel robuust van de buitenkant en is daardoor goed bestand tegen het vallen of stoten. Met zijn eenvoudige ontwerp is deze portofoon een ideale oplossing voor allerlei professionele toepassingen. Aan de binnenkant zitten een aantal handige veiligheidsfunctionaliteiten die deze portofoon zeer geschikt maakt, zoals de mandown functie en de speciale oranje noodknop.  De PD785 heeft een IP67 normering zodat u ervan uit kunt gaan dat hij bijna geheel waterdicht is en stof kan opvangen. Door zijn krachtige speaker is zelfs in de meest gehorige omgevingen de communicatie duidelijk te horen.

De Hytera PD785 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Analoog of digitaal

De portofoon maakt het mogelijk om te kiezen uit analoge of digitale communicatie. Met de ondersteuning van beide netwerken is het mogelijk om met andere analoge of digitale portofoons te communiceren. De portofoon heeft 1024 kanalen, genoeg om iedereen in te kunnen delen. Via de scanfunctie kunt u op de hoogte blijven van meerdere kanalen en wordt automatisch geschakeld naar een kanaal waarop communicatie plaatsvindt. De CTCSS ondertonen zorgen ervoor dat u geen hinder ervaart van andere portofoongebruikers in uw omgeving.

IP67 normering

Met de communicatie via portofoons is het mogelijk dat u regelmatig of altijd in de buitenlucht aan het communiceren bent. Het is dan goed om te weten tegen wat de portofoon bestand is. De IP67 normering staat voor het afstoten van stof en een waterdichtheid tot een onderdompeling van 30 minuten in één meter diep water. De portofoon kan dus prima gebruikt worden als het regent of als de portofoon al water heeft opgevangen.

Met display en toetsenpaneel

De PD785 is voorzien van een helder display waarop u gemakkelijk uw handelingen kunt volgen en eenvoudig door het menu navigeert. De functietoetsen eronder maken het mogelijk om uw communicatie in te richten en de portofoon te besturen. Op het display leest u onder andere de batterijstatus, huidig kanaal en de signaalsterkte af.

Man down

De mandown functie zorgt ervoor dat gebruikers veilig kunnen communiceren en worden beschermd door de portofoon. De mandown functie treedt in werking als een portofoon voor langere duur in een rare positie of gradenhoek ligt. Er wordt dan een waarschuwing afgegeven waarna andere gebruikers een melding ontvangen als de portofoon een verdachte situatie verneemt, dus als een gebruiker bijvoorbeeld op de grond ligt.

Speciale noodknop

Bovenop de portofoon ziet u de oranje noodknop die u in alle gevallen kunt gebruiken wanneer er een noodsituatie of gevaar optreedt. Het kanaal wordt dan opengezet waarna u uw noodmelding kunt doorgeven aan andere gebruikers.

Pakketinhoud

De PD785 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Hytera PD785 portofoon
Draagaccessoire Hytera riemclip
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer PD785
Productnaam Hytera PD785

Afmeting en gewicht

Afmeting
Gewicht

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Nee
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 470 MHz
Zendvermogen 0.5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven