Hytera PD665

De Hytera PD665 portofoon is voorzien van een kleurendisplay en biedt daardoor een gebruiksvriendelijke bediening. Door het lichte gewicht van 310 gram en de waterdichte behuizing is de portofoon makkelijk te gebruiken voor zowel binnen- als buitenactiviteiten. Via de kanaalschakelaar wiss... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Hytera PD665 portofoon is voorzien van een kleurendisplay en biedt daardoor een gebruiksvriendelijke bediening. Door het lichte gewicht van 310 gram en de waterdichte behuizing is de portofoon makkelijk te gebruiken voor zowel binnen- als buitenactiviteiten. Via de kanaalschakelaar wisselt u eenvoudig tussen verschillende kanalen. Met de meegeleverde accu is communicatie mogelijk tot wel 16 uur. Daarnaast is er een optioneel verkrijgbare accu van 20 uur.

De PD655 heeft een helder LCD-display en heeft daarnaast een aantal andere eigenschappen die het gebruik vergemakkelijken. Hieronder volgt een overzicht.

Voorzien van display

De portofoon is voorzien van een display die het gebruik erg makkelijk maakt, waarmee bijvoorbeeld het kanaal en de batterijstatus af te lezen is. Het apparaat bedient u daardoor makkelijk via het display, in combinatie met de toetsen onder het display en aan de zijkant van het apparaat.

Lichtgewicht

De portofoon is slechts 27 mm dik waardoor ze erg compact zijn. De behuizing is voorzien van een aluminium frame en de portofoon heeft slechts een gewicht van 310 gram. Deze portofoon neemt u dus gemakkelijk mee en brengt weinig last met zich mee tijdens het dragen.

Goed beschermd; waterdicht

De portofoon is goed beschermd tegen stof en vocht en daarmee ideaal voor buitengebruik, conform de IP67-certificering. Deze certificering betekent dat de portofoon (bijna) geheel waterdicht is, met als uitzondering een onderdompeling van 30 minuten lang.

Analoge en digitale communicatie

De portofoon is zowel bruikbaar in analoge- als digitale modus en is gemakkelijk over te schakelen. De portofoon beschikt over 1024 communicatiekanalen waar u uit kunt kiezen. Het is daarnaast mogelijk om zowel afzonderlijke als groepsgesprekken te voeren en het melden van omroepberichten en noodmeldingen.

Batterijwaarschuwing

Als de batterij van de portofoon bijna leeg is, ontvangt u een batterijmelding. Zo kunt u altijd de portofoon op tijd aan de lader zetten. Met de sterke accu van 16 uur heeft u met deze portofoon de beschikking over een lange gebruiksduur.

Verschillende spraakoproepen

De PD665 van Hytera is niet alleen geschikt voor het maken van groepsgesprekken, ook privé gesprekken en het initiatieven van alarmeringen worden door deze portofoon ondersteund. Met een capaciteit van 1024 kanalen kunt u de portofoon geheel afstemmen op uw bedrijf behoeftes.

Analoog en digitaal

De PD665 heeft zowel een analoge modus als een digitale modus en is compatibel met analoge radiosystemen, hierdoor kunt u zelf kiezen via welk netwerk u wilt communiceren en het zeer eenvoudig is om over te schakelen naar de nieuwe digitale communicatie.

VOX-functie

De portofoon van Hytera is uitgerust met de VOX-functie. Hiermee is het mogelijk om te communiceren door alleen uw stem te gebruiken. U hoeft dus geen Push to Talk knop in te drukken maar u kunt uw handen bij uw werkzaamheden houden, ideaal in combinatie met een oortje.

Pakketinhoud

De PD665 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Hytera PD665 portofoon
Modelnummer(s) PD665VHF, PD665UHF
Accu Hytera lithium-ion 2000 mAh accu (BL2010)
Antenne Hytera UHF of VHF antenne (verschillende opties)
Lader Hytera Einzelladegerät und Adapter (CH10A07 & PS1018)
Draagaccessoire Hytera riemclip (BC08)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Hytera PD665 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer PD665
Productnaam Hytera PD665

Afmeting en gewicht

Afmeting 122 x 54 x 27 mm
Gewicht 310 gram met standaard Li-ion 2000 mAh accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Programmeerbare toetsen Ja, 1 stuks
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven