Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

hytera-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Hytera PD605

De PD605 van Hytera is een lichte, professionele portofoon met de benodigde functies. Dankzij de IP54 klasse is de portofoon spatwater- en stofdicht en daarmee geschikt voor zowel binnen- als buitenactiviteiten. Verder ondersteunt het analoge en digitale portofoonsignalen, u kunt deze portofoon dus ook koppelen met analoge portofoons. De portofoon beschikt over 1024 communicatiekanalen en in combinatie met de scanfunctie kunt u de communicatie van meerdere kanalen volgen.

Standaard wordt de PD605 digitale portofoon van Hytera bij SMELT geleverd met een hoge capaciteit accu van 2000 mAh (BL2010) een BC08 riemclip, antenne en CH10A07 enkelvoudige lader.

 

Omschrijving van de Hytera PD605

De PD605 heeft een compact design en biedt diverse communicatie. Verder heeft het toestel een aantal belangrijke eigenschappen die hieronder te vinden zijn.

Licht in gewicht

De portofoon heeft een robuuste uitstraling, waarmee vaak verwacht wordt dat deze ook zwaar is. Ondanks zijn buitenkant weegt de portofoon maar 290 gram inclusief de standaard meegeleverde accu.

Communicatie over meerdere kanalen

De portofoon beschikt over 1024 communicatiekanalen waar u uit kunt kiezen. Met de scan functionaliteit houdt u alle kanalen in de gaten. U kunt hiermee op de hoogte blijven van communicatie op meerdere kanalen. Ideaal als u in meerdere teams werkt.

Accuduur

Als de batterij van de portofoon bijna leeg is, ontvangt u een batterijmelding. De meegeleverde standaard accu zorgt voor een lange gebruiksduur tot wel 16 uur. Uiteraard kunt u bij ons aankloppen voor een sterkere accu. Ook zijn er multiladers beschikbaar die erg ideaal zijn als u meerdere portofoons aanschaft.

Bescherming voor alleen werkenden

Lone worker is een functie op veel portofoons waar het een vooraf bepaald signaal, bijvoorbeeld een noodoproep of alarm, naar andere radio's binnen bereik kan verzenden. Lone Worker vereist na enige tijd een soort interactie van de radiogebruiker van radio-inactiviteit. Als ze dit niet doen, begint hun radio een hoorbaar geluid te maken. Als er binnen 1 minuut nog steeds geen interactie is met zijn of haar radio, klinkt er een alarm voor andere teamleden om hen te vertellen dat een teamlid niet op Lone Worker reageert.

VOX functie

Met de VOX functie is het mogelijk om de portofoon zonder uw handen te gebruiken. De VOX functie zorgt bij het praten dat de PTT (Push to talk) knop automatisch ingedrukt wordt. U kunt in dit geval dus communiceren waarbij uw portofoon dus aan uw broek hangt, dit is vooral handig als u een oortje heeft.

Veelzijdige spraakoproep

Het is mogelijk om zowel afzonderlijke als groepsgesprekken te voeren over de digitale en analoge kanalen van deze PD605 portofoon van Hytera maar ook het melden van omroepberichten en noodmeldingen vallen onder de veelzijdige spraakmogelijkheden.

Call interrupt

Call interrupt is een functie waarmee een verzending met hoge prioriteit, prioriteit kan krijgen boven normale boodschappen. Een leidinggevende wil bijvoorbeeld een belangrijke aankondiging doen aan het team. In dit geval krijgt deze boodschap prioriteit en vallen andere gesprekken tijdelijk stil.

IP54 klasse

De portofoon is bestand tegen spatwater en stofdicht, hij is namelijk voorzien van de IP54-normering. Ideaal voor buitenactiviteiten. Ook staat dit voor bescherming tegen het vallen en stoten van de portofoon.

Pakketinhoud van de Hytera PD605

De PD605 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamHytera PD605 portofoon
Modelnummer(s)PD605VHF, PD605UHF
AccuHytera lithium-ion 2000 mAh accu (BL2010)
AntenneHytera UHF of VHF antenne (verschillende opties)
LaderHytera enkelvoudige lader en adapter (CH10A07 & PS1018)
Draag accessoireHytera riemclip (BC08)
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De PD605 van Hytera is verkrijgbaar in een UHF of VHF versie.

Uitvoering 1Hytera PD605 VHF 136 - 174 Mhz 5 watt (PD605VHF)
Uitvoering 2Hytera PD605 VHF 136 - 174 Mhz 5 watt, GPS en mandown (PD605GVHF)
Uitvoering 3Hytera PD605 UHF 400 - 527 Mhz 4 watt (PD605UHF)
Uitvoering 4Hytera PD605 UHF 400 - 527 Mhz 4 watt , GPS en mandown (PD605GUHF)

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Hytera PD605

MerkHytera
ArtikelnummerPD605
ProductnaamHytera PD605
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting119 x 54 x 27 mm
Gewicht290 gram met standaard Li-ion 1500 mAh accu
Display typeNee
ToetsenbordNee
NoodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 1 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP67

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.