Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

hytera-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Hytera PD505

De Hytera PD505 is een professionele portofoon die bijzonder ergonomisch vormgegeven is en eenvoudig in gebruik is. De portofoon heeft een gewicht van 260 gram en neemt u daardoor gemakkelijk mee tijdens uw werkzaamheden. Met zijn eenvoudige uiterlijk doet deze portofoon zeker niet onder tot de duurdere portofoons met display of toetsenbord. De portofoon zit namelijk vol met handige functionaliteiten die u en uw collega’s een moeiteloze en betrouwbare communicatie bieden. De portofoon is zowel digitaal en analoog inzetbaar, en kan dus voldoen aan vele communicatiebehoeftes. De IP54 normering geeft deze portofoon een zekerheid tegen spatwater en stof, en is bovendien ook goed bestand tegen schokken en trillingen. De PD505 leent zich goed voor gebruik in een winkelcentrum, magazijn, beveiliging of horeca.

De PD505 DMR portofoon van Hytera wordt standaard geleverd met een Lithium-ion batterij met wel 1500 mAh, UHF- of VHF-antenne, polsbandje, riemclip en u heeft de keuze uit een enkelvoudige lader of multilader.

Omschrijving van de Hytera PD505

De PD505 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Analoge en digitale modus

De PD505 ondersteunt zowel het analoge gebruik als het gebruik via het digitale netwerk. Voor gebruik van de portofoon is uiteraard wel een vergunning benodigd. Hij beschikt in totaal over 256 gesprekskanalen, verdeeld over analoge en digitale kanalen. De portofoon is mede door de toegang tot het digitale netwerk, compitabel voor het voeren van twee onafhankelijke gesprekken op één frequentie. Met behulp van de scanfunctie wordt automatisch naar binnenkomende communicatie gezocht over vooraf opgestelde kanalen en hoeft u dus geen boodschap te missen. Ook is er een vergunningsvrij model van de PD505 beschikbaar, dit is de Hytera PD505LF.

Meerdere communicatiemogelijkheden

Met de Hytera PD505 portofoon beschikt u over meerdere oproepmogelijkheden, zoals: individuele oproep, groepsgesprek en uitzendoproep op digitale kanalen. De Hytera PD505 portofoon beschikt ook over een basisencryptie van 40 bit, zodat uw communicatie beveiligd is.

Gemiddelde batterij duur

Bij een zuinig gebruik kan de portofoon langer dan één dag mee en hoeft u de portofoon dus niet perse na een werkdag op te laden. De portofoon wordt standaard geleverd met een accu die u een gebruiksduur geeft tot wel 16 uur, wanneer de portofoon volledig is opgeladen. De portofoon heeft daarnaast een LED-indicator om de batterijstatus aan te geven en u zo tijdig weet wanneer de portofoon bijna leeg is.

Headsetaansluiting

De portofoon is voorzien van een headsetaansluiting, zodat u de mogelijkheid heeft om een oortje, headset of speakermicrofoon te koppelen. Hiermee kunt u de communicatie discreet voeren en heeft u geen last van mensen in uw omgeving die mee kunnen luisteren. Moet u veel communiceren is het handig om wellicht de VOX functie te activeren, waarmee het mogelijk wordt om handsfree te communiceren en u zo de PTT(Push-to-Talk)-knop niet steeds hoeft in te drukken.

Tekstberichten

De PD505 portofoon van Hytera heeft de optie om voorgeprogrammeerde tekstberichten te versturen naar andere portofoons. Tekstberichten zijn erg nuttig wanneer u vaker dezelfde boodschap moet doorgeven naar desbetreffende gebruikers.

IP54 normering

De portofoon is voorzien van de IP54 normering en is daarmee bestand tegen vocht en stof. De PD505 heeft een goede bescherming tegen spatwater en kan daardoor prima gebruikt worden wanneer het bijvoorbeeld regent.

Pakketinhoud van de Hytera PD505

De PD505 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamHytera PD505 portofoon
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De PD505 van Hytera is verkrijgbaar in een UHF of VHF versie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Hytera PD505

MerkHytera
ArtikelnummerPD505
ProductnaamHytera PD505
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 470 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting115 x 54 x 27 mm
Gewicht260 gram met standaard Li-ion 1500 mAh accu
Display typeNee
ToetsenbordNee
NoodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 1 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP54

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.