Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

hytera-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Hytera PD405

De Hytera PD405 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten waarmee deze portofoon erg geschikt is voor gebruik in een winkelcentrum, magazijn, beveiliging of horeca. Door de toepassing van digitale spraaktechnieken beschikt u met de PD405 portofoon over een uitstekende geluidskwaliteit, ook in lawaaierige omgevingen. De portofoon is zowel analoog als digitaal te gebruiken en heeft een audioaansluiting waarop diverse accessoires aangesloten kunnen worden. De portofoon kenmerkt zich daarnaast aan de diverse oproepmogelijkheden en de mixed-channel modus. Dit model is ideaal voor gebruikers die opzoek zijn naar een betrouwbare en effectieve oplossing voor hun communicatie, en niet perse behoefte hebben aan een LED-display.

De PD405 DMR portofoon van Hytera wordt standaard geleverd met een Lithium-ion batterij met maar liefst 1500 mAh, UHF- of VHF-antenne, polsbandje, riemclip en u heeft de keuze uit een enkelvoudige lader of multilader.

Omschrijving van de Hytera PD405

De PD405 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Analoog en digitaal

Deze portofoon van Hytera ondersteunt analoge en digitale portofoonsignalen. Met de PD405 portofoon beschikt u over 128 analoge en 128 digitale kanalen, samen 256 kanalen. Met de scanfunctie kunt u meerdere kanalen monitoren en hoeft u geen boodschap van andere kanalen te missen. Door het toepassen van de laatste digitale spraaktechnologieën, kunt u met de PD405 gewoon blijven communiceren in luidruchtige omgevingen en genieten van heldere digitale spraakkwaliteit.

Mixed-channel modus

Kenmerkend aan dit model is de functie: mixed-channel. Wanneer mixed-channel staat ingesteld op uw kanaal, dan herkent de PD405 portofoon automatisch of er een analoog of digitaal signaal wordt ontvangen en schakelt dan automatisch in de betreffende bedrijfsmodus.

Headsetaansluiting & VOX

Voor de PD405 portofoon zijn er diverse audioaccessoires verkrijgbaar zoals een oorhaak, D-schelp of een surveillance set, zodat u kunt communiceren zonder elke keer de portofoon in handen te hoeven hebben. De PD405 portofoon van Hytera kan dusdanig worden ingesteld met de VOX functie, dat deze automatisch het kanaal openzet wanneer u praat, zodat de handen altijd bij het werk gehouden kunnen worden.

Krachtige accu

Met de PD405 heeft u de beschikking over een krachtige accu van 1500 mAh, die het mogelijk maakt om tot wel 16 uur te communiceren. Een hele dag communiceren is dan ook zeker geen probleem. Wanneer de batterij bijna leeg is kunt u dit op tijd weten via de LED-indicator bovenop de portofoon.

IP55 normering

De IP55 normering staat voor een stofdichtheid en een vochtdichtheid tot spatwater. Hiermee wordt voorkomen dat de portofoon schade oploopt als hij in contact met water is. Een regenbui valt onder spatwater en kan dus prima opgevangen worden.

Twee programmeerbare knoppen

De bediening vindt plaats via de functietoetsen aan de zijkant van de portofoon. De twee functietoetsen zijn programmeerbaar en kunnen dus naar eigen wens ingericht worden.

Diverse oproepmogelijkheden

Met een PD405 van Hytera heeft u een portofoon waarmee u gemakkelijk kunt schakelen tussen afzonderlijke oproep, groepsoproep of een oproep aan alle gebruikers.

Pakketinhoud van de Hytera PD405

De PD405 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamHytera PD405 portofoon
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De PD405 van Hytera is verkrijgbaar in een UHF of VHF versie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Hytera PD405

MerkHytera
ArtikelnummerPD405
ProductnaamHytera PD405
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 470 MHz
ZendvermogenUHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting112 x 54 x 28 mm
Gewicht270 gram met standaard Li-ion 1500 mAh acccu
Display typeNee
ToetsenbordNee
NoodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 2 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP55

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.