Hytera PD375

De Hytera PD375 is een zeer compacte portofoon bedoeld voor professioneel gebruik. De portofoon kenmerkt zich aan zijn zakformaat en is daardoor gemakkelijk mee te nemen tijdens werkzaamheden, mede door zijn verkorte antenne. De portofoon heeft een display waarop informatie getoond wordt e... Lees meer

Omschrijving

De Hytera PD375 is een zeer compacte portofoon bedoeld voor professioneel gebruik. De portofoon kenmerkt zich aan zijn zakformaat en is daardoor gemakkelijk mee te nemen tijdens werkzaamheden, mede door zijn verkorte antenne. De portofoon heeft een display waarop informatie getoond wordt en een aantal functietoetsen voor de bediening en navigatie door het menu. De portofoon ondersteund analoge en digitale communicatie en biedt voldoende batterij voor een hele werkdag. Met de PD375 is het daarnaast mogelijk om diverse oproepen te voeren en de functietoetsen te programmeren. De combinatie van zijn compacte ontwerp en de bediening maakt deze portofoon een populaire portofoon voor het voeren van een effectieve en betrouwbare communicatie.

De Hytera PD375 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Analoog en digitaal mogelijk

De PD375 is een portofoon die zowel het analoge netwerk, als het digitale netwerk ondersteunt. Voor het gebruik van deze portofoon dient u een vergunning te hebben. U heeft de beschikking over 256 kanalen, onderverdeeld in 128 analoge en 128 digitale kanalen waarop communicatie mogelijk is. De scanfunctie zorgt dat vooraf gestelde kanalen gemonitord kunnen worden en u zo automatisch schakelt naar een kanaal waarop communicatie binnenkomt.

Opladen via USB

Bij de levering zit standaard een USB kabel via waar u de portofoon moet opladen. Deze laadkabel maakt het mogelijk om overal en via het netstroom of bijvoorbeeld via een computer op te laden. Ook kunt u programmeren via de USB ingang op de portofoon, waarbij u eigen functies kunt toekennen aan de functietoetsen onder het scherm of aan de zijkant.

Compact portofoon

De PD375 heeft slechts een gewicht van 165 gram en is daarmee één van de lichte modellen van alle portofoons. Ondanks zijn compacte ontwerp bevat het een display waarop 3 tekstregels aan informatie getoond kan worden. De verkorte antenne maakt het mogelijk om de portofoon gemakkelijk op te bergen.

Bestand tegen water en stof

De portofoon heeft de IP54 normering om zo mogelijke schade door water en stof tegen te gaan. Hij stoot stof geheel af en is waterbestendig tegen spatwater. Het gebruik in omgevingen met veel water of in de buitenlucht bij een hevige regenbui is geen probleem.

Headsetaansluiting

De PD375 heeft net als vele modellen een headsetaansluiting die u de mogelijkheid geeft om een oortje, headset of schoudermicrofoon aan te sluiten. Ook is het mogelijk om de VOX functie te activeren, die de functie geeft dat u handsfree kunt communiceren. Hierbij wordt automatisch spraakcommunicatie verstuurd wanneer u begint met praten. Ideaal als u veel moet communiceren en uw handen nodig bent voor uw werkzaamheden.

Accuduur

De portofoon biedt de gebruiker een tijdsduur van 12 uur bij digitaal gebruik, bij analoog gebruik is dit circa 10 uur. De portofoon kan dus prima een werkdag mee zonder deze tussendoor aan de lader te hoeven doen. Daarnaast kunt u gebruik maken van een schakelbaar vermogen; schakel gemakkelijk tussen hoog of laag vermogen om snel het bereik te vergroten of om de accuduur te vergroten.

Pakketinhoud

De PD375 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Hytera PD375 portofoon
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Hytera PD375 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer PD375
Productnaam Hytera PD375

Afmeting en gewicht

Afmeting 140 x 54 x 23 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht 165 gram met standaard Li-ion acccu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Programmeerbare toetsen Ja, 4 stuks
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 400 - 450 MHz, UHF 430 - 480 MHz
Zendvermogen UHF: 3 watt
Kanaalbandbreedte 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven