Hytera PD365

De Hytera PD365 is een zeer compact model met de toegang tot digitale communicatie. De portofoon heeft slechts een gewicht van 160 gram en is daarmee gemakkelijk op te bergen in een jas- of broekzak. Kenmerkend aan dit model is het antenne-ontwerp die een uitstekende ontvangst biedt, ondan... Lees meer

Omschrijving

De Hytera PD365 is een zeer compact model met de toegang tot digitale communicatie. De portofoon heeft slechts een gewicht van 160 gram en is daarmee gemakkelijk op te bergen in een jas- of broekzak. Kenmerkend aan dit model is het antenne-ontwerp die een uitstekende ontvangst biedt, ondanks zijn korte antenne. De portofoon is voorzien van een aantal basisfunctionaliteiten, maar biedt met zijn display en toetsenbord een zeer gebruiksvriendelijke bediening. Met de portofoon heeft u de beschikking tot het versturen van tekstberichten, zodat u niet steeds dezelfde boodschap hoeft door te geven via spraakcommunicatie. De portofoon is dankzij zijn compacte formaat ideaal voor het gebruik in horeca, beveiliging of dienstverlening.

De PD365 van Hytera is een professionele digitale portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Compatibel met analoog en digitaal

De portofoon heeft de toegang tot analoge en digitale communicatie en is daardoor gemakkelijk te combineren met andere modellen. De portofoon heeft de toegang tot 128 analoge en 128 digitale kanalen. Met de scanfunctie kunt u meerdere kanalen tegelijk in de gaten houden zonder hiervoor handmatig te moeten schakelen. De portofoon kan hierbij automatisch schakelen naar het desbetreffende kanaal waarop communicatie binnenkomt.

Eenvoudige bediening

Met dit compacte toestel heeft u de beschikking over een helder display en een beperkt toetsenbord met functietoetsen, zodat u eenvoudig uw communicatie kunt inrichten en belangrijke informatie kunt aflezen, zoals het huidige kanaal, signaalsterkte en het batterijniveau. U kunt 4 toetsen geheel naar eigen wens programmeren om zo gemakkelijk een functionaliteit aan te roepen, zoals het schakelen tussen hoog en laag vermogen.

12 uur lang communiceren

De portofoon wordt standaard geleverd met een lithium-ion accu, die u de mogelijkheid geeft om een hele werkdag te communiceren zonder dat deze tussendoor opgeladen hoeft te worden. De portofoon kan bij zuinig gebruik een gebruiksduur bieden tot wel 12 uur op het digitale netwerk. Op het analoge netwerk is ongeveer een gebruikstijd van 10 uur mogelijk. Via de USB-kabel laadt u de portofoon eenvoudig op zonder benodigde tafellader. Mocht de batterij bijna leeg zijn, ziet u dit eenvoudig middels de LED-indicator.

Tekstberichten versturen

De PD365 portofoon van Hytera kan tekstberichten ontvangen en voor gedefinieerde berichten versturen over het DMR-netwerk. Mocht u vaker dezelfde boodschap moeten doorgeven dan kan het gebruik van tekstberichten een zeer fijne oplossing zijn, zodat u niet meer dezelfde boodschap via spraakcommunicatie hoeft door te geven.

IP54 normering

De portofoon heeft een IP54 normering die de mate van water- en stofdichtheid beschrijft. De portofoon kan stof opvangen en heeft een bescherming tegen spatwater, dus ook een hevige regenbui. In de buitenlucht of in een omgeving met veel water kan deze portofoon dus prima gebruikt worden.

Pakketinhoud

De PD365 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Hytera PD365 portofoon
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Hytera PD365 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer PD365
Productnaam Hytera PD365

Afmeting en gewicht

Afmeting 135 x 54 x 24 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht 160 gram met standaard Li-ion acccu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Programmeerbare toetsen Ja, 4 stuks
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 400 - 440 MHz, UHF 440 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 3 watt
Kanaalbandbreedte 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven