Hytera HP795 Ex ATEX portofoon

De Hytera HP795Ex is een innovatief en robuust communicatie-instrument, ontworpen voor de meest uitdagende werkomgevingen. Deze portofoon combineert de modernste technologieën op het gebied van digitale mobiele radio (DMR) met een intrinsiek veilige constructie, wat hem ideaal maakt voor ... Lees meer

Belangrijkste functionaliteiten

PMR analoog Engelse benaming: PMR446 analog

De Hytera HP795Ex maakt gebruik van de analoge spraaktechniek Private Mobile Radio (PMR), ook bekend als Professional Mobile Radio. Deze technologie werkt door spraakgeluiden om te zetten in analoge signalen, die vervolgens via radiofrequenties worden uitgezonden. PMR-systemen zijn eenvoudig, robuust en bieden een betrouwbare vorm van communicatie.

DMR digitaal Engelse benaming: DMR digital

Digital Mobile Radio (DMR) is een digitale spraaktechniek waar de Hytera HP795Ex gebruik van maakt. DMR is een geavanceerde technologie die spraakgeluiden omzet in digitale signalen, die vervolgens via radiofrequenties worden uitgezonden. Deze digitale aanpak biedt verschillende voordelen ten opzichte van analoge systemen, waaronder verbeterde geluidskwaliteit, efficiënter spectrumgebruik en meer geavanceerde functies voor gebruikers.

Man down (Inbegrepen) Engelse benaming: Man down

De Hytera HP795Ex beschikt over de "mandown"-functie, die gebruikers extra veiligheid biedt. Wanneer de sensoren merken dat de gebruiker gedurende een bepaalde periode in een horizontale positie ligt of niet beweegt, wordt er automatisch een alarm geactiveerd. Dit alarm kan direct een melding sturen naar een centrale controlekamer of naar andere teamleden, zodat er snel gereageerd kan worden op noodgevallen.

Alleenwerker (Inbegrepen) Engelse benaming: Lone worker

Met de Lone worker -functie in de Hytera HP795Ex beschikt de gebruiker over een geautomatiseerd systeem dat periodiek controleert of de gebruiker reageert. Als de gebruiker niet reageert op deze periodieke meldingen, start het apparaat een noodproces om hun veiligheid te garanderen.

Noodmeldingen (Inbegrepen) Engelse benaming: Emergency

De Hytera HP795Ex is uitgerust met een noodmeldingsfunctie, die eenvoudig kan worden geactiveerd door een vaste oranje noodknop op de portofoon. Wanneer deze knop wordt ingedrukt, wordt er onmiddellijk een noodsignaal verstuurd naar een centrale controlekamer of naar andere teamleden. Het spraakkanaal wordt automatisch opengezet, waardoor directe communicatie mogelijk wordt zonder dat verdere handelingen nodig zijn. Deze functie zorgt ervoor dat gebruikers in gevaarlijke of noodsituaties snel en efficiënt hulp kunnen inroepen en direct kunnen communiceren, waardoor kostbare tijd wordt bespaard in kritieke momenten.

Globaal Positioneringssysteem (GPS) (Inbegrepen) Engelse benaming: Global Positioning System (GPS)

De GPS-functionaliteit van de Hytera HP795Ex verhoogt niet alleen de veiligheid van individuele gebruikers, maar verbetert ook de algehele operationele efficiëntie. Door de real-time locatie van teamleden te bepalen en routes te optimaliseren, kunnen organisaties sneller en effectiever reageren op incidenten en dagelijkse taken.

Bluetooth (Inbegrepen) Engelse benaming: Bluetooth

Met Bluetooth kunnen gebruikers van de Hytera HP795Ex draadloze accessoires, zoals oortjes, microfoons en luidsprekers eenvoudig koppelen. Dit zorgt voor meer bewegingsvrijheid en vermindert de noodzaak voor bekabelde verbindingen. Naast de voordelen voor audio-accessoires biedt Bluetooth ook een uitkomst voor snelle gegevensoverdracht, waardoor het delen van bestanden en andere gegevens efficiënter wordt.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Hytera HP795Ex portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Geschikt voor ATEX Zones 1/21

ATEX-standaard

II 2G Ex ib IIC T4 IP66/IP67/IP68
II 2D Ex ib IIIC T120°C IP66/IP67/IP68

Omschrijving

De Hytera HP795Ex is een innovatief en robuust communicatie-instrument, ontworpen voor de meest uitdagende werkomgevingen. Deze portofoon combineert de modernste technologieën op het gebied van digitale mobiele radio (DMR) met een intrinsiek veilige constructie, wat hem ideaal maakt voor sectoren zoals olie en gas, brandweer, luchthavens en productie.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

Een van de meest opvallende kenmerken van de HP795Ex is de naleving van strikte internationale IECEx explosieveiligheidsnormen. Dit toestel is uitgerust met geaccrediteerde IECEx/ATEX-certificaten, wat een hoge mate van veiligheid garandeert voor gebruikers in potentieel gevaarlijke omgevingen.

Superieure Geluidskwaliteit

De HP795Ex beschikt over een 2W krachtige luidspreker en maakt gebruik van AI-gestuurde ruisonderdrukkingstechnologie en automatische versterkingsregeling (AGC). Deze functies zorgen voor een heldere en luide geluidskwaliteit, zelfs in lawaaierige of moeilijk bereikbare gebieden.

Uitgebreide Dekking en Langdurige Batterijduur

Deze portofoon biedt uitgebreide dekkingsmogelijkheden dankzij zijn 2W zendvermogen. Dit betekent dat kritieke informatie zelfs op afgelegen locaties betrouwbaar wordt ontvangen. De HP795Ex heeft ook een hoogwaardige batterijbeschermingsplaat en een lange batterijduur, waardoor hij uitermate geschikt is voor lange werkdagen of ploegendiensten.

Gebruik in Extreme Temperaturen

De HP795Ex is ontworpen om in een breed temperatuurbereik te functioneren, van -25°C tot 60°C, waardoor hij geschikt is voor gebruik in extreme omstandigheden.

Veilig Communiceren in Extreme Omstandigheden: Hytera HP795Ex

Professionals in risicovolle en uitdagende omgevingen zoals olie en gas, brandweer, luchthavenbeheer en de productie-industrie begrijpen het belang van betrouwbare communicatie. De Hytera HP795Ex is speciaal ontworpen om in deze sectoren te excelleren. Deze portofoon waarborgt veilige en heldere communicatie, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Wilt u de communicatie binnen uw team naar een hoger niveau tillen? Neem contact op met SMELT voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. De experts van SMELT staan klaar om u te adviseren over de beste communicatieoplossingen voor uw specifieke situatie. Met de Hytera HP795Ex kiest u voor veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Pakketinhoud

De HP795Ex van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Hytera HP795 Ex ATEX portofoon
Modelnummer(s) HP795Ex
Accu Hytera lithium-ion 2150 mAh accu (BL2105-Ex)
Antenne Hytera UHF of VHF ATEX antenne (verschillende opties)
Lader Hytera enkelvoudige snellader (CH10L33 + PS1044)
Draagaccessoire Hytera riemclip (BC39)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog/Digitaal
Voldoet aan DMR-normen Engelse benaming: DMR standards compliant

Het apparaat voldoet aan de normen voor Digital Mobile Radio (DMR), ontwikkeld door ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Dit zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare digitale communicatie voor zakelijke en industriële gebruikers.

Voldoet aan DMR-normen
Ja
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak/Data
Voorgeprogrammeerde tekstberichten Engelse benaming: Pre-programmed text messaging

Deze functie stelt gebruikers in staat om tekstberichten te verzenden die vooraf zijn geprogrammeerd in de portofoon. Handig voor snelle en standaardreacties en draagt bij aan het stroomlijnen van communicatie.

Voorgeprogrammeerde tekstberichten
Inbegrepen
Vrije-vorm tekstberichten Engelse benaming: Freeform text messaging

Gebruikers hebben de flexibiliteit om vrije-vorm tekstberichten rechtstreeks vanaf de portofoon in te voeren en te verzenden. Dit maakt meer op maat gemaakte en specifieke communicatie mogelijk.

Vrije-vorm tekstberichten
Inbegrepen
Prioriteitsscan Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Ongewenst kanaal verwijderen Engelse benaming: Nuisance channel delete

Verwijdert tijdelijk minder belangrijke of afleidende kanalen uit de scanlijst om de focus op prioriteitskanalen te vergroten.

Ongewenst kanaal verwijderen
Inbegrepen
Digitale telefoonpatch Engelse benaming: Digital telephone patch

Deze functie stelt het apparaat in staat om verbinding te maken met een telefoonsysteem, waarvoor aanvullende hardware vereist is, en biedt een geïntegreerde communicatieoplossing.

Digitale telefoonpatch
Inbegrepen

Veiligheid functionaliteiten

Man down Engelse benaming: Man down

Verhoogt de veiligheidsmaatregelen voor personeel door actief beweging en kantelhoeken te monitoren. Bij gebrek aan beweging of een abnormale positie wordt automatisch een noodalarm geactiveerd.

Man down
Inbegrepen
Aleenwerker Engelse benaming: Lone worker

Een geautomatiseerd systeem dat periodiek controleert of de gebruiker reageert. Als de gebruiker niet reageert op deze periodieke meldingen, start het apparaat een noodproces om hun veiligheid te garanderen.

Alleenwerker
Inbegrepen
Basis privacy Engelse benaming: Basic privacy

Maakt gebruik van 16-bits encryptietechnologie om basale bescherming te bieden tegen ongeautoriseerd afluisteren van uw communicatie.

Basis privacy
Inbegrepen
Zendonderbreking (decoderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (decode)

Stelt het apparaat in staat om zijn uitzendingen te laten onderbreken door hoger geprioriteerde signalen van andere toestellen, waardoor essentiële communicatie doorkomt.

Zenderonderbreking (decoderen)
Inbegrepen
Zendonderbreking (coderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (encode)

Stelt het apparaat in staat om de uitzendingen van andere toestellen te onderbreken, zodat kritieke berichten lopende communicatie kunnen overschrijven.

Zenderonderbreking (coderen)
Inbegrepen
Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

Het apparaat heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal het apparaat een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen
Externe monitor Engelse benaming: Remote monitor

Het apparaat kan op afstand de microfoon van een andere toestel activeren om de situatie te kunnen monitoren.

Externe monitoring
Inbegrepen
Uitschakelen/inschakelen Engelse benaming: Radio disable/enable

Stelt het apparaat in staat om op afstand een andere toestel uit te schakelen en vervolgens opnieuw in te schakelen, wat extra controle biedt over de communicatieapparatuur.

Uitschakelen/Inschakelen
Inbegrepen

Hytera HP795Ex specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer HP795Ex
Productnaam Hytera HP795 Ex ATEX portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 130 x 55 x 37 mm met standaard 2150 mAH Li-ion accu
Gewicht 390 gram met standaard Li-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 2150 mAh
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * 24 uur in digitale modus

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, volwaardig
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie UHF 400 - 480 MHz, VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen UHF: 1 watt, VHF: 1 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68
MIL-STD 810H
ATEX-standaard II 2G Ex ib IIC T4 IP66/IP67/IP68
II 2D Ex ib IIIC T120°C IP66/IP67/IP68
ATEX-zone 1/21

Hytera HP795Ex downloads

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven