Hytera EBN10 Ex

De Hytera EBN10-Ex is een robuuste handmicrofoon, speciaal ontworpen voor gebruik in extreme omstandigheden. Met de handige H4-aansluiting koppelt u deze microfoon eenvoudig aan uw Hytera portofoon. De EBN10 is ideaal voor situaties waarin u zowel uw handen als uw aandacht op uw werk moet ... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Hytera EBN10-Ex is een robuuste handmicrofoon, speciaal ontworpen voor gebruik in extreme omstandigheden. Met de handige H4-aansluiting koppelt u deze microfoon eenvoudig aan uw Hytera portofoon. De EBN10 is ideaal voor situaties waarin u zowel uw handen als uw aandacht op uw werk moet houden, terwijl u toch helder en effectief moet kunnen communiceren. Deze handmicrofoon is compatibel met de digitale ATEX PD715Ex en PD795Ex Hytera portofoons. Wilt u ook in extreme omstandigheden helder en effectief communiceren? Kies dan voor de Hytera EBN10-Ex handmicrofoon. Neem nu contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan!

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer EBN10-Ex
Productnaam Hytera EBN10 Ex
Accessoire type Handmicrofoon

Geschikt voor modellen

Hytera PD715Ex, Hytera PD795Ex

Accessoire specificaties

Verzenden en ontvangen Zenden en ontvangen
Push to Talk Ja, op handmicrofoon
Externe audioaansluiting Nee
Bluetooth Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Ja, ATEX
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat