Hytera BP565 DMR portofoon

De Hytera BP565 is een professionele portofoon met geavanceerde digitale technologie, een duurzaam en robuust ontwerp en een reeks handige functies. Deze radio is perfect voor gebruik in veeleisende omgevingen zoals bouwplaatsen, magazijnen en buitenevenementen. Met zijn lange batterijduur... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Hytera BP565 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Hytera BP565 is een professionele portofoon met geavanceerde digitale technologie, een duurzaam en robuust ontwerp en een reeks handige functies. Deze radio is perfect voor gebruik in veeleisende omgevingen zoals bouwplaatsen, magazijnen en buitenevenementen. Met zijn lange batterijduur en actieradius tot 10 kilometer is de BP565 een uitstekende keuze voor elke toepassing. Hytera levert de BP565 inclusief krachtige Lithium-ion accu, lader en VHF- of UHF-antenne.

Veelzijdige DMR portofoon

De Hytera BP565 is een professionele portofoon die een scala aan functies en voordelen biedt die het een uitstekende keuze maken voor gebruik in veeleisende omgevingen. Met zijn geavanceerde digitale technologie en duurzame, robuuste ontwerp is de BP565 perfect voor een breed scala aan toepassingen, waaronder bouwplaatsen, magazijnen en buitenevenementen.

Een van de opvallende kenmerken van de BP565 is de Digital Mobile Radio (DMR) -technologie, die duidelijke en betrouwbare communicatie biedt, zelfs in lawaaierige omgevingen. DMR-technologie biedt ook een reeks voordelen ten opzichte van traditionele analoge radio's, waaronder verbeterde audiokwaliteit, verbeterde beveiliging en de mogelijkheid om meer gebruikers op één kanaal te ondersteunen.

Naast de geavanceerde digitale technologie biedt de BP565 ook een reeks andere handige functies, waaronder een noodoproepfunctie en programmeerbare knoppen die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. De radio is ook compatibel met een reeks accessoires, waaronder oortjes, microfoons en draagtassen.

De BP565 is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken te zijn, met een groot, gemakkelijk te lezen display en een eenvoudige gebruikersinterface. Het is ook zeer aanpasbaar, waardoor gebruikers de radio kunnen programmeren om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Met zijn lange batterijduur en groot bereik is de BP565 ideaal voor gebruik in grote faciliteiten of voor buitenactiviteiten. En met zowel VHF- als UHF-modellen beschikbaar, kunnen gebruikers de frequentieband kiezen die het beste bij hun vereisten past.

Kortom, de Hytera BP565 is een veelzijdige en betrouwbare portofoon die perfect is voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu een professionele portofoon nodig heeft voor buitenactiviteiten, voor gebruik in een grote faciliteit of voor een ander doel, de BP565 is een uitstekende keuze. Met zijn geavanceerde digitale technologie en een reeks handige functies biedt deze digitale portofoon zeker duidelijke en betrouwbare communicatie waar en wanneer u hem nodig hebt.

Pakketinhoud

De BP565 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Hytera BP565
Modelnummer(s) BD565
Accu Hytera lithium-ion accu 1500mAh (BL1507)
Antenne Hytera VHF of UHF antenne (verschillende opties)
Lader Hytera enkelvoudige lader (CH10A07) en adapter (PS1044)
Draagaccessoire Hytera nylon Strap (RO03) en Riemclip (BC48)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog/Digitaal
Voldoet aan DMR-normen Engelse benaming: DMR standards compliant

Het apparaat voldoet aan de normen voor Digital Mobile Radio (DMR), ontwikkeld door ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Dit zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare digitale communicatie voor zakelijke en industriële gebruikers.

Voldoet aan DMR-normen
Ja
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak/Data
Voorgeprogrammeerde tekstberichten Engelse benaming: Pre-programmed text messaging

Deze functie stelt gebruikers in staat om tekstberichten te verzenden die vooraf zijn geprogrammeerd in de portofoon. Handig voor snelle en standaardreacties en draagt bij aan het stroomlijnen van communicatie.

Voorgeprogrammeerde tekstberichten
Inbegrepen
Prioriteitsscan Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Interne spraakgestuurde transmissie (VOX) Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

Als deze is ingeschakeld, detecteert de VOX-functie wanneer de gebruiker spreekt en zal automatisch beginnen met uitzenden zonder dat er handmatig knoppen hoeven te worden ingedrukt.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX)
Inbegrepen

Veiligheid functionaliteiten

Basis privacy Engelse benaming: Basic privacy

Maakt gebruik van 16-bits encryptietechnologie om basale bescherming te bieden tegen ongeautoriseerd afluisteren van uw communicatie.

Basis privacy
Inbegrepen
Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

Het apparaat heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal het apparaat een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen
Uitschakelen/inschakelen Engelse benaming: Radio disable/enable

Stelt het apparaat in staat om op afstand een andere toestel uit te schakelen en vervolgens opnieuw in te schakelen, wat extra controle biedt over de communicatieapparatuur.

Uitschakelen/Inschakelen
Inbegrepen

Hytera BP565 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer BP565
Productnaam Hytera BP565 DMR portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 115 X 55 X 29.5mm
Gewicht 230 gram inclusief standaard lithium-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 1500 mAh accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 16 uur in digitale modus

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, menutoetsen
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Ja
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie UHF 400 - 470 MHz, VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54
MIL-STD MIL-STD-810 G

Hytera BP565 downloads

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven