Hytera BP515 DMR portofoon

De Hytera BP515 is een high-end portofoon welke ontworpen is voor gebruik in een verscheidenheid van industrieën. Een van de opvallende kenmerken is de mogelijkheid om te communiceren op zowel digitale (DMR-standaard) als analoge protocollen, waardoor het een ideale keuze is voor gebru... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Hytera BP515 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Meer informatie over zendvergunningen en frequenties, kunt u lezen in ons blog;

Omschrijving

De Hytera BP515 is een high-end portofoon welke ontworpen is voor gebruik in een verscheidenheid van industrieën. Een van de opvallende kenmerken is de mogelijkheid om te communiceren op zowel digitale (DMR-standaard) als analoge protocollen, waardoor het een ideale keuze is voor gebruikers die moeten overstappen van analoog naar digitaal, of voor degenen die moeten communiceren met een mix van analoge en digitale radio's. De BP515 van Hytera wordt standaard geleverd met een high-capacity accu, een snellader en een antenne. Om de portofoon eenvoudig te dragen levert Hytera bij de portofoon een riemclip en een polsbandje zodat de gebruiker zelf bepaald hoe hij de portofoon bij zich draagt. Optioneel zijn er voor deze professionele portofoon lederen draagtassen, reserve accu’s en meervoudige laadopties en een verscheidenheid aan audio oplossingen beschikbaar zoals oortjes, headsets en speakermics.

DMR portofoon met een groot batterijcapaciteit

Hytera heeft de BP515 uitgerust met een batterij met hoge capaciteit die langdurig gebruik biedt en snel kan worden opgeladen van 0% tot 100% in minder dan 1,8 uur. Dit betekent dat gebruikers de radio snel en eenvoudig kunnen opladen, zodat deze altijd klaar is voor gebruik.

Helder en luid geluid

Naast het heldere geluid heeft de BP515 ook een luide instelling waarmee gebruikers inkomende berichten kunnen horen, zelfs in rumoerige omgevingen. Dit is vooral handig voor gebruikers die moeten communiceren in luide of lawaaierige omgevingen, zoals op een bouwplaats of in een fabriek. De luide instelling van de BP515 tot 90dBA zorgt ervoor dat gebruikers altijd inkomende berichten kunnen horen, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Bovendien kan de audio-instelling van de BP515 eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Het volume kan eenvoudig worden aangepast met behulp van de knoppen op de radio en de audio kan worden ingesteld op de normale of luide modus, afhankelijk van de voorkeuren van de gebruiker en de omgeving. Hierdoor kunnen gebruikers de audio-instelling aanpassen aan hun specifieke behoeften en voorkeuren.

Uitstekende portofoon dekking

De BP515 biedt ook uitstekende dekking, dankzij de geavanceerde radiotechnologie en hoogwaardige antenne. Hierdoor kunnen gebruikers duidelijk en betrouwbaar communiceren over lange afstanden, waardoor het een ideale keuze is voor gebruikers die in een groot gebied contact moeten houden. Bovendien is de BP515 robuust ontworpen om zware werkomstandigheden te weerstaan, zodat hij bestand is tegen de eisen van dagelijks gebruik.

Over het algemeen is de Hytera BP515 een krachtige en betrouwbare tweerichtingsradio die uitzonderlijke prestaties en functies biedt. De mogelijkheid om te communiceren op zowel digitale als analoge protocollen, samen met zijn heldere audio, batterij met hoge capaciteit en uitstekende dekking, maken het een ideale keuze voor een breed scala aan gebruikers.

Pakketinhoud

De BP515 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Hytera BP515
Modelnummer(s) BD515
Accu Hytera lithium-ion accu 1500mAh (BL1507)
Antenne Hytera VHF of UHF antenne (verschillende opties)
Lader Hytera enkelvoudige lader (CH10A07) en adapter (PS1044)
Draagaccessoire Hytera nylon Strap (RO03) en Riemclip (BC48)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog/Digitaal
Voldoet aan DMR-normen Engelse benaming: DMR standards compliant

Het apparaat voldoet aan de normen voor Digital Mobile Radio (DMR), ontwikkeld door ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Dit zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare digitale communicatie voor zakelijke en industriële gebruikers.

Voldoet aan DMR-normen
Ja
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak
Prioriteitsscan Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Interne spraakgestuurde transmissie (VOX) Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

Als deze is ingeschakeld, detecteert de VOX-functie wanneer de gebruiker spreekt en zal automatisch beginnen met uitzenden zonder dat er handmatig knoppen hoeven te worden ingedrukt.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX)
Inbegrepen

Veiligheid functionaliteiten

Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

Het apparaat heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal het apparaat een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer BP515
Productnaam Hytera BP515 DMR portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 115 X 55 X 29.5mm
Gewicht 210 gram inclusief standaard lithium-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 1500 mAh accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 16 uur in digitale modus

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Ja
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie UHF 400 - 470 MHz, VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54
MIL-STD MIL-STD-810 G

Downloads

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven