Hytera BD305LF vergunningsvrije portofoon

De Hytera BD305LF is een compact portofoon dat professionele vergunningsvrije communicatie en eenvoudige bediening biedt. Gebruikers kunnen met de BD305LF vertrouwen op een digitale portofoon welke voor helder geluid en gebruiksvriendelijke spraakcommunicatie zorgt. Dankzij de batterijduur... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Hytera BD305LF is een compact portofoon dat professionele vergunningsvrije communicatie en eenvoudige bediening biedt. Gebruikers kunnen met de BD305LF vertrouwen op een digitale portofoon welke voor helder geluid en gebruiksvriendelijke spraakcommunicatie zorgt. Dankzij de batterijduur van ongeveer 16 uur in digitale stand kun je urenlang contact houden en dankzij het ingenieuze ontwerp ligt de radio goed in de hand en is hij intuïtief in gebruik. Hytera begrijpt de behoeften van haar klanten erg goed en weet dat het niet altijd nodig is om geavanceerde functies of een uitgebreid communicatiesysteem te bieden. De BD305LF is ideaal voor gebruikers die de digitale PTT-technologie (Push-to-Talk) van Hytera willen in een slank, compact en robuust apparaat dat licentievrij is en klaar voor gebruik wanneer u het nodig hebt.

Compact en licht van gewicht

De BD305LF van Hytera heeft een gewicht van slechts 140 gram en is gemakkelijk in de hand te houden, aan de riem te bevestigen of in de broekzak opgeborgen worden. De BD305LF met zijn krachtige Lithium-ion accu en TDMA-technologie zorgt ervoor dat u er de hele werkdag mee kunt blijven communiceren naar uw teamleden.

Digitale vergunningsvrije prestaties

Hoewel een vergunningsvrije portofoon beperkt is tot een uitgezonden vermogen van 0,5 Wat, biedt de Hytera BD305LF een uitstekende ontvangst- en communicatiebereik. Deze Hytera portofoon kan zowel in analoge als digitale modus gebruikt worden en biedt bij een digitaal gebruik een batterijduur van ongeveer 16 uur dankzij de TDMA-technologie in deze portofoon.

Robuust & betrouwbare communicatie

De BD305LF is ontworpen en getest volgens de MIL-STD-810 G-normen (thermische schokken, trillingen, lage en hoge temperaturen en vochtigheid). De IP54 water- en stofdichte behuizing zorgt voor de betrouwbaarheid van de radio in verschillende omgevingen. Hierdoor is hij niet alleen geschikt voor gebruik binnen gebouwen maar kan deze ook buiten in de meeste weersomstandigheden gebruikt worden.

48 gesprekskanalen voor uw gehele communicatie behoefte

BD305LF ondersteunt zowel analoge als digitale modus en kan het signaaltype achterhalen wanneer een oproep wordt ontvangen en schakelt vervolgens automatisch tussen de analoge en/of digitale modus. In totaal heeft de BD305LF van Hytera een capaciteit van 48 gesprekskanalen zodat u de gehele communicatie behoefte kunt inrichten zoals u dat zelf wilt. Aankondiging van kanaalnummers helpt u om snel en correct kanalen uit te wisselen, zelfs wanneer u geen zicht heeft op uw portofoon. Koppel een VOX-headset met de BD305LF portofoon en maak gebruik van handsfree portofoonverkeer zodat u zich kunt blijven focussen op de taken om de klus te klaren.

Pakketinhoud

De BD305LF van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Hytera BD305LF
Modelnummer(s) BD305LF
Accu Lithium-ion accu 2200mAh (BL2202)
Antenne Vaste antenne
Lader Voedingsadapter (PS1067)
Draagaccessoire Nylon Strap (RO03) en Riemclip (BC16)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Hytera BD305LF specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer BD305LF
Productnaam Hytera BD305LF vergunningsvrije portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 101 x 49 x 26 mm
Gewicht Circa 140 gramm

Batterij eigenschappen

Batterij Type Hytera BL2202 Lithium-ion 2200 mAh accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 16 uur in digitalestand

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR446 analoog, PMR446 digitaal
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54
MIL-STD MIL-STD 810 G

Hytera BD305LF downloads

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven