Hytera AP515 Analoge portofoon

De AP515 van Hytera is een analoge portofoon met een capaciteit van 32 kanalen en is verkrijgbaar voor de VHF- en UHF-frequentieband. Hytera focust met deze analoge portofoon op gebruikers welke opzoek zijn naar een professionele portofoon maar geen behoefte hebben naar het upgraden naar d... Lees meer

Belangrijkste functionaliteiten

PMR analoog Engelse benaming: PMR446 analog

De Hytera AP515 maakt gebruik van de analoge spraaktechniek Private Mobile Radio (PMR), ook bekend als Professional Mobile Radio. Deze technologie werkt door spraakgeluiden om te zetten in analoge signalen, die vervolgens via radiofrequenties worden uitgezonden. PMR-systemen zijn eenvoudig, robuust en bieden een betrouwbare vorm van communicatie.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX) (Inbegrepen) Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

De interne spraakgestuurde transmissie, bekend als Voice Operated Exchange (VOX), is een handige functie van de Hytera AP515. Deze functie maakt handsfree communicatie mogelijk doordat de radio automatisch wordt geactiveerd door de stem van de gebruiker. Dit is vooral handig in situaties waarin de handen vrij moeten blijven voor andere taken.

Bluetooth (Inbegrepen) Engelse benaming: Bluetooth

Met Bluetooth kunnen gebruikers van de Hytera AP515 draadloze accessoires, zoals oortjes, microfoons en luidsprekers eenvoudig koppelen. Dit zorgt voor meer bewegingsvrijheid en vermindert de noodzaak voor bekabelde verbindingen. Naast de voordelen voor audio-accessoires biedt Bluetooth ook een uitkomst voor snelle gegevensoverdracht, waardoor het delen van bestanden en andere gegevens efficiënter wordt.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Hytera AP515 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De AP515 van Hytera is een analoge portofoon met een capaciteit van 32 kanalen en is verkrijgbaar voor de VHF- en UHF-frequentieband. Hytera focust met deze analoge portofoon op gebruikers welke opzoek zijn naar een professionele portofoon maar geen behoefte hebben naar het upgraden naar de digitale standaard in de nabije toekomst. De AP515 van Hytera is een zakelijk uitziende professionele portofoon welke luide en heldere audio levert, zodat u in rumoerige omgevingen gehoord kunt worden. De AP515 wordt geleverd met een krachtige Li-polymer accu en biedt een gebruikersduur van ongeveer 18 uur op een enkele lading. De 3 watt luidspreker in de AP515 zorgt voor een geavanceerde ruisonderdrukking om ongewenste achtergrondruis te verwijderen, vervormingen te minimaliseren en te onderdrukken ook wanneer u in de buurt bent van andere portofoons.

Compacte zakelijke portofoon

De AP515 is uitgevoerd in een compacte vormfactor en heeft een zakelijke uitstraling en een gewicht van maar 200 gram. Ondanks zijn compacte vorm en uitstraling is deze portofoon uiterst robuust en is hij geclassificeerd met een IP54 normering. Hytera produceert elke portofoon in overeenstemming met Industrie 4.0 normen waardoor u er als gebruiker van uit kunt gaan dat elk onderdeel van de portofoon uitvoerig is getest en voldoet aan de hoge product kwaliteitseisen welke u mag verwachten van een professionele portofoon.

Analoge portofoon

De Hytera AP515 portofoon kan enkel communiceren met analoge portofoons. Dit in tegenstelling tot de meeste nieuwe portofoons welke naast de analoge standaard ook de digitale standaard ondersteunen. De AP515 richt zich daarom ook niet op gebruikers welke in de toekomst willen gaan overschakelen naar de digitale DMR-standaard maar richt zich op gebruikers welke al analoge portofoons gebruiken en deze willen uitbreiden. Ook nieuwe gebruikers welke vanwege budget beperkingen of het niet nodig zijn van bepaalde digitale functionaliteiten zullen de toevoeging van de AP515 portofoon aan het Hytera assortiment zeker weten te waarderen.

Snel laden met USB-C

Ondanks dat de AP515 portofoon van Hytera enkel alleen de analoge standaard ondersteund is hij verder wel gemoderniseerd en ondersteund de portofoon laden met een USB-C lader. Door het gebruik van USB-C op deze portofoon kan de gebruiker de batterij in combinatie met een 10 watt USB-C lader volledig opladen in 1.8 uur. De gebruiker kan door de batterij 1 uur te laden gelijk beschikken over 8 uur gesprekstijd.

Optioneel met bluetooth audio

De AP515 van Hytera is naast dat deze verkrijgbaar is voor de verschillende frequentiebanden ook verkrijgbaar in een uitvoering met of zonder bluetooth. Met Bluetooth in de AP515 portofoon sluit u eenvoudig draadloze headsets en oortjes aan, zodat kabels en draden tot de verleden tijd horen.

Pakketinhoud

De AP515 van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Hytera AP515 Analoge portofoon
Modelnummer(s) AP515
Accu Hytera Li-polymer accu (4000mAh) (BP4010)
Antenne Hytera UHF of VHF antenne
Lader Hytera USB laadblok (PS2025) en USB-C kabel (PS143)
Draagaccessoire Hytera riemclip (BC48) en Nylon polsbandje (RO03)
Overige Bluetooth is verkrijgbaar in speciale uitvoering
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak
Prioriteitsscan Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Interne spraakgestuurde transmissie (VOX) Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

Als deze is ingeschakeld, detecteert de VOX-functie wanneer de gebruiker spreekt en zal automatisch beginnen met uitzenden zonder dat er handmatig knoppen hoeven te worden ingedrukt.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX)
Inbegrepen

Veiligheid functionaliteiten

Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

Het apparaat heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal het apparaat een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen

Hytera AP515 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer AP515
Productnaam Hytera AP515 Analoge portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 105 x 55 x 29.5mm inclusief standaard accu
Gewicht 200 gram inclusief standaard accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Hytera BP4010 Li-polymer 4000 mAh accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 18 uur

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Ja
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie UHF 400 - 470 MHz, VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54
MIL-STD MIL-STD 810 G

Hytera AP515 downloads

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven