Hytera ACM-01

De Hytera ACM-01 is een basisset voor een oortje dat ook wel de benaming krijgt als modulair oortje, waarmee het mogelijk is om diverse oortjes op aan te sluiten. Hij is voorzien van een push-to-talk knop zodat er snel communicatie verzonden kan worden, zonder tussenkomst waarbij het nodig... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Hytera ACM-01 is een basisset voor een oortje dat ook wel de benaming krijgt als modulair oortje, waarmee het mogelijk is om diverse oortjes op aan te sluiten. Hij is voorzien van een push-to-talk knop zodat er snel communicatie verzonden kan worden, zonder tussenkomst waarbij het nodig om toetsen op de portofoon in te drukken. Hij is compitabel met de volgende oortjes: ES-01, ES-02, EH-01 en EH-02. Met dit model is het mogelijk om snel oortjes te verwisselen of te vervangen als ze kapot zijn. Ook ideaal als deze basisset met meerdere mensen wordt gedeeld. Hij is verder beschermd tegens stof en water, conform de IP54 normering. U koppelt deze basisset eenvoudig met portofoons door middel van de Hytera 2-pin audioaansluiting. Dit portofoon oortje van Hytera is geschikt voor de TC-610, TC-620 en de digitale PD405, PD415, PD505 en PD565 Hytera portofoons.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Hytera ACM-01 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer ACM-01
Productnaam Hytera ACM-01
Accessoire type Oortelefoon

Geschikt voor modellen

Hytera PD405, Hytera PD415, Hytera PD505, Hytera PD565, Hytera TC-610, Hytera TC-620

Accessoire specificaties

Accessoireconnector type Motorola 2 pin
Verzenden en ontvangen Zenden en ontvangen
Push to Talk Ja, inline PTT
Externe audioaansluiting Ja, 3,5 mm
Bluetooth Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
IP-normering IP68
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat