Contactgegevens

Nederland
SMELT Europe BV
Nervistraat 6
8013 RS Zwolle

Locatie Rotterdam
Havennummer 5610
Europoort

T: +31 (0)88 60 666 00
België
SMELT Europe BV
Antwerpen Haven
Atlantic House

T: +32 (0)3 36 135 36
Duitsland
SMELT Europe GmbH
Viersen
Nordrhein-Westfalen

T: +49 (0)216 281 605 41

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

* Verplichte velden

Ons Assortiment

Naast portofoons kunt u voor meer producten en diensten bij SMELT terecht. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van ons huidige assortiment. Wilt u op de hoogte blijven over nieuwe ontwikkelingen en uitbreiding van onze activiteiten? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Waarom SMELT?

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen.

SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt dan ook te allen tijde referenties bij ons opvragen.